Interieur: Mooie posters van Desenio

Desenio

Tegenwoordig zie je het steeds vaker terug in een modern en hip interieur: posters. Je kunt het zo gek niet bedenken wat er op staat, alles kan en alles mag. Van een parfumflesje, tot een icoon en van een plattegrond van een wereldstad tot een foto van zeewater. Mits goed gecombineerd vormt het een ontzettend mooi onderdeel van je interieur. Van Desenio mocht ik wat posters uitzoeken die ik je vandaag laat zien.

Je hebt het wellicht al eerder gelezen, mijn bloghoek/werkhoek op zolder is bijna klaar. Om het geheel wat meer aan te kleden heb ik drie posters bij elkaar gezet op mijn bureau. Hierbij heb ik gekozen voor een gouden lijst, die vrij zacht van kleur is. Zelf ben ik er onwijs blij mee!

Dan het pronkstuk, dat hopelijk in onze vernieuwde woonkamer komt te staan: twee posters van New York. New York is een stad waar ik altijd al van droomde om eens heen te gaan, het liefst zo net voor de Kerst als alles gezellig is versierd en er het een en ander te doen is rondom dit thema. Vorig jaar werd die droom werkelijkheid en stelde mijn man voor om me mee te nemen naar New York. Jawel…net voor de Kerst! We hebben er een paar heerlijke dagen gehad en het liefst zou ik zo weer terug gaan.

Om een stukje van New York hier thuis te hebben, heb ik twee posters van New York uitgekozen. Eén in de vorm van een plattegrond van Manhattan en een zwart/wit foto van de stad. Beide zitten ze in een zwarte lijst wat, vind ik, erg mooi uit ziet! Ik ben dol op deze posters en ze laten me terug denken aan een superfijne mini break en een droom die uitkwam.

Doordat de posters zwart/wit zijn en de lijsten zwart kun je ze in vrijwel elk interieur plaatsen. De plattegrond posters zijn overigens ook erg populair onder bloggers. Je ziet ze overal terug in hippe interieur foto’s. Daarbij vind ik het gewoon erg mooi om te combineren met een foto poster. Het geheel is dan toch net wat rustiger, terwijl het wel goed met elkaar matcht.

Bij Desenio hebben ze onwijs mooie posters en voor ieder wat wils. De collectie is zo uitgebreid, dat een keuze maken erg moeilijk is. Niet alleen hebben ze mooie items voor je interieur, maar ook voor op de kinderkamer! Neem bijvoorbeeld een Batman poster of een lief konijn. Hiermee maak je ook de kinderkamer helemaal hip en uniek.

Met de code ‘ZAZAZOO’ krijg je tussen 26 en 28 september 25% korting op posters bij Desenio (‘handpicked’ posters en lijsten uitgesloten). Volg @desenio voor meer inspiratie!

Kende jij de posters van Desenio al?

4 gedachten aan “Interieur: Mooie posters van Desenio”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten