Invisibobble feestdagen items!

Invisibobble feestdagen 2021

Het is wat last minute, maar jongens wat hebben wij een leuk pakketje gekregen van Invisibobble voor de feestdagen. Erin zitten allemaal leuke setjes die glanzen of glitteren en daarmee natuurlijk op en top feestelijk zijn. Denk aan mooie toffe scrunchies, maar ook de fijne populair Invisibobble elastiekjes in mooie kleuren en een paar wavers met diamantjes en pareltjes.

Invisibobble x feestdagen

Invisibobble is natuurlijk het merk als het gaat om haaraccessoires. Al jaren draag ik enkel nog hun elastiekjes, want het zit fijn, het blijft goed zitten en het laat geen knik achter in je haren. Deze elastiekjes zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je er bijvoorbeeld speciaal om te sporten, deze hebben een strong hold. Wil je kleine vlechtjes maken die je in jouw kapsel verwerkt zijn er de mini elastiekjes. De Slim variant is wat dunner dan de originele en de originele komt in allerlei kleuren en in glanzende en matte afwerkingen.

Dan de scrunchies, want ook die bevatten een Invisibobble elastiekje aan de binnenkant. Dat zie je overigens niet, maar het zorgt er wel voor dat de scrunchie niet afzakt. Ook deze heeft het merk in allerlei soorten, kleuren en afwerkingen. Speciaal voor de feestdagen ontvingen wij eentje met glitters en een zwart wit printje.

Naast elastiekjes biedt het merk nog veel meer leuke haaraccessoires. Denk bijvoorbeeld aan de Waver. Dit zijn een soort van schuifspeldjes met een aparte vorm, waardoor ook deze niet afzakken en perfect op hun plek blijven zitten. Ik vind ze met name geschikt als je ze met los haar draagt en dan een pluk opzij ermee vastzet. Andere schuivertjes zakken al snel af, deze Waver niet!

Tot slot nog de Bowtique en de Hairhalo. Mijn dochter is hier helemaal dol op en dus mag zij hem natuurlijk hebben. De Bowtique is een strikje waar een Invisibobble elastiekje aan vast zit. Hiermee maak je dus meteen een mooie staart en heb je het mooi afgewerkt met een toffe en feestelijke strik. Deze van rood velvet schreeuwt natuurlijk kerstmis, maar ze zijn er in allerlei soorten en kleuren. De Hairhalo is een diadeem welke ook weer een bepaalde vorm heeft die goed blijft zitten en niet afzakt. Deze met diamantjes is ook weer heel feestelijk.

Meer info over het merk en om te bestellen kun je terecht bij Invisibobble.com. Het merk is ook te bestellen bij diverse andere webshops, zoals Douglas.nl en Johnbeerens.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten