Invisibobble & Tangle Teezer for Kids x-mas set!

Invisibobble & Tangle Teezer for Kids x-mas set

Het hebben van een echt meisjes meisje vind ik helemaal geweldig. Ik kan namelijk mijn liefde voor leuke dingen met haar delen. Mijn dochter is net als haar moeder (nu al) gek op beauty. Alles moet er natuurlijk lief en leuk uitzien en laat deze Invisibobble & Tangle Teezer for Kids daar nou perfect voor zijn.

Invisibobble & Tangle Teezer for Kids x-mas set!

Invisibobble en Tangle Teezer komen dit jaar weer met leuke cadeauverpakkingen. Veelal betreft het items voor de ‘grote mensen’, maar met deze Invisibobble & Tangle Teezer for Kids set dienen ze ook de kleinere mens. De verpakking, het tasje, is natuurlijk helemaal geweldig. Ik kan me heel goed voorstellen dat Benthe dit geweldig gaat vinden, want roze, paars en gouden glitters zijn helemaal haar ding. Ik denk dat ook (ik weet het eigenlijk wel zeker), dat ze haar oude toilettas inruilt voor dit exemplaar.

In het tasje zitten twee leuke cadeautjes, namelijk een Tangle Teezer Kids Hairbrush, welke perfect is voor de kleinere kinderhandjes. Hiermee kunnen ze zelf hun haren kammen. Knoopjes doen hier niet meer pijn mee. De borstel is roze met regenbogen en unicorns. Een betere combi kun je voor Benthe niet hebben.

Daarnaast zit er nog een te leuke Invisibobble Bowtique in. Dit is een Invisibobble haarelastiekje met daaraan een strikje. Ik vind de elastiekjes van dit merk geweldig en draag niets anders meer. Benthe heeft ook de kids varianten ervan, die kan ik ook echt aanraden. Deze Bowtique is nieuw voor ons, maar zeker niet minder leuk. Hij gaat het heel goed doen deze Kerst!

De Invisibobble & Tangle Teezer for Kids Unicorn set gaat dit jaar onder de boom. Dit is namelijk geweldig om cadeau te doen. Het prijsje is ook leuk, want de set kost €19,95. Valt reuze mee toch? Deze leuke kerstset is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.nl, Iciparisxl.nl, Johnbeerens.nl, Etos, DA en Kapperskorting.nl.

Zou jij dit setje cadeau doen aan jouw kindje(s)?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten