De iPhone is jarig!

iPhone

Apple viert feest, want de iPhone is jarig. Deze ontzettend populaire telefoon is maar liefst al tien jaar oud! Ontzettend lang al als je het je bedenkt. Wist je dat er al 15 verschillende modellen iPhones zijn verschenen? Zelf ben ik jaren geleden begonnen met de iPhone 4 en sindsdien ben ik hooked. Niet alleen aan de iPhone hoor, maar ook aan mijn MacBook ben ik helemaal verkocht.

Ik schreef het al eerder in een artikel, ik kan echt niet meer zonder Apple! Dat klinkt zeker heel dramatisch en dat is het misschien ook wel. Voor mij werkt het gewoon het beste en ondanks de prijs (die wat aan de dure kant is) kan ik het iedereen aanraden!

Feestje!

Om te vieren dat de iPhone tien jaar oud is komt Apple met de lancering van feestelijke nieuwe features, producten, emoji’s en de nieuwe mysterieuze iPhone. Zoals altijd is er ook dit keer weer weinig over bekend, maar ik denk dat hij toch best weer aardig wat gaat verschillen van de huidige modellen.

Sinds een jaar heb ik nu de iPhone 6s en ik hoop er nog lang mee te doen. Toch ben ik zeker benieuwd naar deze nieuwe iPhone 8 lancering, hoe gaat hij eruit zien en welke features heeft hij? Wel denk ik dat bepaalde dingen verbeterd zijn, zoals een verbeterde camera(lens), een nog mooier beeldscherm en wellicht nieuwe kleuren? Helaas blijft het nog even speculeren totdat ze bij Apple weer een mooie presentatie in elkaar zetten, een zaal vullen met enthousiaste mensen en er een ware show van maken om hem te onthullen.

Blijf op de hoogte

Ben jij ook een echte Apple en iPhone freak en wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Apple’s laatste coming outs? Zet jezelf dan op de mailinglist en je ontvangt automatisch een mailtje als er Apple nieuws is. Zo krijg je dus ook vanzelf bericht als er meer bekend is over de nieuwste iPhone 8 en wanneer hij verkrijgbaar is!

Welke features denk jij dat de nieuwste iPhone gaat hebben?

– samenwerking –

2 gedachten aan “De iPhone is jarig!”

  1. Ik ben ook super benieuwd! Ik heb nog een iPhone 5S en wil eigenlijk heel graag de 7 plus vanwege de goede camera met portretfunctie, máár nog even door sparen en afwachten wat de 8 heeft te bieden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten