Isabel Bernard

Isabel Bernard

Ken jij de mooie sieraden van Isabel Bernard al? Ik mocht er sinds kort kennis mee maken en jongens…wat is dit een mooi merk! De gouden sieraden van Isabel Bernard zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze designs met verfijnde details. Ik koos twee mooie luxe ringen uit!

Luxe, mooie dames sieraden. Als je er echt naar op zoek gaat is het soms moeilijk te vinden. Houd je van gouden sieraden? Dan moet je zeker eens Isabel Bernard in gedachte houden. De sieraden zijn 14 karaat goud en zijn echt tijdloos maar tegelijkertijd ook modern.

Wat wilt 14 karaat goud zeggen?

14 karaat goud betekent dat een sieraard voor 58,5% bestaat uit puur goud. Dit wordt ook wel aangeduid met 585. De rest wordt aangevuld met zilver of koper. Hier zie je overigens niets van, want het blijft een gouden uiterlijk behouden.

Omdat ik zelf echt van goud houd koos ik voor twee gouden ringen. Oorbellen en kettingen draag ik vrijwel nooit, omdat mijn wederhelft daar niet warm van wordt en armbandjes zitten me soms in de weg. Ringen daarentegen draag ik wel en laat het nu het geval zijn dat ik net wat nieuws zocht.

Ik koos voor twee mooie stacking ringen. Dit zijn ringen die je kunt ‘stapelen’ zoals het woord al zegt. Ze zijn goed met elkaar te combineren en komen in verschillende soorten. Dit soort 14 karaat gouden ringen zijn vrij dun zodat ze goed stapelbaar zijn. Je hoeft ze overigens niet altijd met meerdere tegelijk te dragen, want los zijn ze ook heel mooi. Het oogt wat klassiek, maar eigenlijk is het heel modern! Ik koos voor een effen ring en een ring met een diamantje in.

Waarom ik voor goud kies? Sowieso spreekt het me meer aan en ik ben meer een warm type. Daarbij vind ik goud ook echt trendy, dus de keuze voor mij was snel gemaakt. Koelere types staan meer met zilver. Mocht je een koeler type zijn kun je overigens ook bij Isabel Bernard shoppen. Ze hebben namelijk ook witgouden sieraden. De keuze hierin is wel wat beperkt, maar ook deze items zijn erg mooi en in lijn met de gouden sieraden.

Naast deze twee ringen heeft Isabel Bernard ook hele mooie andere exemplaren. Ik vond het best moeilijk kiezen, want stiekem is alles mooi! Ook de oorbellen zijn prachtig en de kettingen heel verfijnd. Super als je het mij vraagt! Het heeft allemaal een Frans karakter door deze verfijndheid, maar is door iedereen eigenlijk heel goed draagbaar!

Kende jij Isabel Bernard al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Isabel Bernard”

  1. Hey, wat een mooie exemplaren van gouden ringen en zo fijn. Ik draag zelf ook meestal enkel oorringen en ringen. Armbandjes en kettingen vind ik vaak in de weg zitten, vooral met een job in de horeca.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten