Jackpot: het kerstcadeau voor succes en geluk

Jackpot

Allemaal komen we op een punt in ons leven waarin het niet meer zo gaat zoals we willen. Dat klinkt misschien wat deprimerend, maar zo bedoel ik het niet. In ons leven volgen we een pad en soms is daar van af wijken heel bijzonder en geeft het je kracht om iets nieuws op te zetten. Of dat nu in je leven is, jouw relaties of jouw succes m.b.t. het werk. Mocht je vast zitten of op zoek zijn naar iets nieuws, maar weet je niet zo goed wat? Dan is het boek Jackpot iets voor jou!

Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

De titel van het boek klinkt natuurlijk helemaal geweldig en eigenlijk is het boek ook in dat hokje te plaatsen. Het is geschreven door Tamara, wie er ook een tijdje helemaal doorheen zat. Denk aan overgewicht, depressief, lichamelijke klachten, laag zelfbeeld en slechte relaties. Weinig zakelijke successen ook. D.m.v. NLP pakte ze al haar onzekerheden, schuldgevoelens, frustraties, angsten, schaamte en verdriet aan en verdwenen alle klachten. Nu is ze intens gelukkig, kerngezond en heeft ze al vele zakelijke successen gehad. Misschien ken je haar wel of heb je haar wel eens gezien bij Koffietijd, in de Flair of Vriendin.

Tamara is nu zelf ook al 10 jaar NLP coach, trainer en spreker. Ze is ervaringsdeskundige en weet dus precies waar ze het over heeft. Om jou nu ook hiermee te helpen heeft ze het boek Jackpot geschreven. Hierin lees je haar verhaal, wat overigens tot in detail geschreven is en echt lelijk eerlijk is. Ook dat is niet slecht bedoeld, maar ze vertelt precies hoe het is en hoe haar leven ging. Wat ze eraan gedaan heeft en geeft jou tips hoe jij ook hieraan kunt werken. Het is een innerlijke reis, vergt veel zelfonderzoek, lef en moed, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat je de leiding over je eigen leven neemt. Heel confronterend ook, maar zet juist op de momenten dat je ermee wilt stoppen door. Alleen dan bereik je wat je wilt: innerlijke rijkdom!

Het boek Jackpot is een flinkerd. Je hebt het niet binnen een weekje uitgelezen, maar dat hoeft ook niet. Zie het als een gids die je meeneemt door je leven, je voorbeelden geeft hoe het niet of juist wel moet en wat je hulp kan bieden om jouw leven te leven zoals je dat eigenlijk het liefst wilt. Ik ben nog lang niet klaar in het boek, maar vind het nu al inspirerend. Ik zit nog midden in haar verhaal en kom zelfs mezelf erin tegen.

Lekker duurzaam

Het boek is gemaakt van stone paper en leaf paper. Dat is papier gemaakt van steengruis en landbouwafval. De bladzijden zijn dan ook wat donkerder en vrij dun. Leest overigens dikke prima! Met het kopen van het boek Jackpot ondersteun je ook de stichting Kenya Child Care, een rescue centre voor kinderen die als vuilnis op straat zijn gezet.

Mijn kennis en expertise over NLP, coaching en verandering in mindset. Met als hoofddoel mijn boek ‘Jackpot’. Het leukste cadeautje voor onder de kerstboom!

Wil jij jouw leven omgooien en gaan voor geluk, gezondheid en succes? Dan is Jackpot jouw boek. Misschien ken je wel iemand die struggled en dit boek enorm kan gebruiken? Het boek is geweldig voor onder de kerstboom, want het is niet enkel een boek om te lezen, maar echt life changing!

Speciaal voor de feestdagen is er een toffe actie. Bij aankoop van het boek via Stribe krijg je leuke extra’s. Je ontvangt tevens een exclusief gesigneerd exemplaar, waardoor het nog persoonlijker wordt. Het boek kost €26,99. Wil je er helemaal voor gaan, dan kun je ook kiezen voor het boek i.c.m de 21-daagse succes challenge. Speciaal voor de feestdagen kost dit slechts €44,99 i.p.v. €127,-! Wil je gebruik maken van deze toffe korting en actie? Gebruik dan mijn code ‘ZAZAZOO‘ op Jointhestribe.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Jackpot: het kerstcadeau voor succes en geluk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten