Jean d’Arcel Creamy Shower Foam

Jean d'Arcel Creamy Shower Foam

Shower foams, ik ben er om de een of andere reden dol op. Het is superfijn in gebruik en voelt heerlijk aan onder de douche. Zo kreeg ik een tijdje terug de Jean d’Arcel Creamy Shower Foam, de eerste shower foam die ik probeerde van dit merk.

Jean d’Arcel Creamy Shower Foam

Jean d’Arcel kende ik wel (he, dat rijmt!), maar ik kende het voorheen alleen van make-up. Die was overigens altijd helemaal goed en van fijne kwaliteit. Zo heb ik eens een mascara van hun gehad en die behoorde tot een van mijn favorieten. Heel benieuwd was ik dus naar deze shower foam!

Ik kreeg de shower foam in mijn goodiebag van het Summer event van Care Cosmetics. Zij vertegenwoordigen veel verschillende beautymerken en hielden toen een uitgebreid en zomers event in de Hallen in Amsterdam. Het was er erg leuk en druk en ik kwam een aantal bekende gezichten tegen. Altijd leuk om iedereen weer eens na een tijdje te zien. Zo vaak ga ik immers niet naar Amsterdam.

Anyway, terug naar de shower foam, want daar gaat deze review over. De producten van het merk staan erom bekend een hoge concentratie aan werkstoffen te bevatten, waardoor een snel resultaat bereikt wordt. Alle producten zijn op biologisch basis en dierproefvrij.

De verpakking is vrij eenvoudig. De foam zit in een witte flacon met enkel een groene opdruk. Heel basic en simpel, maar prima. De foam zelf is fijn vol en ruikt heerlijk fruitig/bloemig. Na gebruik voelt de huid ook schoon, fris en verzorgd aan. Ik gebruik hem met name nu in de nazomer heel graag! Ook Benthe is trouwens weg van shower foams, zij vindt met name die schuim zo leuk. Helaas is hij dus wat sneller op dan gewenst 🙂

De producten van Jean d’Arcel zijn o.a. te koop via de officiële webshop van het merk: Jeandarcel.nl. Deze creamy shower foam heeft een inhoud van 200 ml. en kost €9,95.

Gebruik jij graag een shower foam?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Jean d’Arcel Creamy Shower Foam”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten