Jean d’Arcel Lash Power Mascara

De naam zegt eigenlijk al alles, de nieuwe Jean d’Arcel Lash Power Mascara moet je wimpers voorzien van power. Hij zou volume geven en optisch langere wimpers met een mooie krul. Natuurlijk klonk mij dat als muziek in de oren, want voor mijn korte rechte wimpers zou dit perfect zijn! Ik heb hem mogen testen en ga je vandaag vertellen of ik er blij mee ben of niet.

De verpakking is in ieder geval mooi en strak. Niets op aan te merken eigenlijk. Het doosje laat me wat aan Chanel denken, al heeft het geen zilveren details. De huls zelf is zwart met enkel witte opdruk van merk en productnaam. Vrij simpel maar wat mij betreft heeft het verder niets nodig.

Het borsteltje belooft veel. Het is mooi vol en heeft veel haartjes die wat kort op elkaar zitten. Dit soort borsteltjes zijn normaal gesproken perfect voor mijn wimpers. Mits gecombineerd met een goed product separeert het mooi en bij het aanbrengen van twee laagjes hoef je normaal gesproken niet bang te zijn voor plakwimpers.

Normaal gesproken zei ik, want deze Jean D’Arcel Lash Power Mascara heeft me toch echt teleurgesteld. Ik vind het nooit leuk om negatieve reviews te plaatsen, maar wil ook wel eerlijk blijven en als iets niet bevalt dat natuurlijk gewoon kunnen zeggen. Daarvoor bezoeken jullie immers mijn blog, toch? Het valt me dus wat zwaar, maar helaas…deze mascara is het niet voor mij. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien lijkt hij wat te korrelen op de wimpers. Ook geeft hij mijn wimpers geen volume en zeker geen krul. Bij het aanbrengen van twee laagjes wordt het echt al moeilijk en gaan mijn wimpers aan elkaar plakken. Ontzettend jammer, want ik had hier stiekem eigenlijk heel veel van verwacht.

Zoals je ziet valt de mascara niet zo goed op, terwijl ik toch echt twee laagjes heb aangebracht. Wellicht komt het ook een beetje door de kleur (het is namelijk niet geheel zwart maar antraciet), maar evengoed heeft het weinig voor mijn wimpers gedaan. Wat overigens wel opvalt is dat er hele kleine glittertjes in lijken te zitten. Mocht de mascara wel zijn werk doen is dat natuurlijk erg leuk met het oog op de feestdagen.

Natuurlijk wil ik benadrukken dat ik de mascara niet fijn vind, maar het best zo kan zijn dat hij voor jou wel werkt. Zo zweert de één namelijk bij een product, terwijl de ander het echt totaal niets vindt. De Jean D’Arcel Lash Power Mascara is verkrijgbaar in vier kleuren: antraciet, aubergine, blauw en groen en kost €20,60. Hij is te koop bij de Jean d’Arcel schoonheidsspecialiste. Voor meer info over het merk bezoek je www.jeandarcel.nl.

Heb jij ook wel eens een tegenvallende mascara gehad?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

10 gedachten aan “Jean d’Arcel Lash Power Mascara”

  1. Jammer, maar ik zie ook dat het niks voor je wimpers doet. Juist goed dat je laat zien dat deze mascara niet de moeite waard van het kopen is, hij is per slot van rekening ook niet echt goedkoop. Je zou dan toch wat beters verwachten voor die prijs.

  2. Jammer inderdaad, ik heb heel wat mascara’s versleten in mijn leven en daar zaten soms wel eens tegenvallers tussen. Gelukkig komen er bijna dagelijks nieuwe mascara’s op de markt komen 🙂

  3. Wat een fijne, eerlijke review! Jammer dat het niks met je wimpers doet, want zo ziet het er ook uit.. Gelukkig is het niet de enige mascara en zijn er nog zoveel meer die waarschijnlijk wel fijn voor je zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten