Jil Sander Sunlight Eau de Parfum Lumière

Jil Sander Sunlight Eau de Parfum Lumière

Vandaag laat ik jullie weer een mooi parfum zien. Dit geurtje is heerlijk zomers en een mooi last minute cadeau voor Moederdag. Ik heb het over Jil Sander Sunlight Eau de Parfum Lumière. Wie Jil Sander hoort zal meteen aan de welbekende zomergeur Sun denken. Ook heerlijk, maar deze Sunlight is een lichtere geur die evengoed zomers aan doet.

Jil Sander Sunlight Eau de Parfum Lumière

Jil Sander Sun, het is één van mijn allereerste favoriete geuren. Het is echt zomer in een flesje en de geur blijft echt hemels. De nieuwe Jil Sander Sunlight Eau de Parfum Lumière is eveneens heerlijk. Deze geur is wat lichter en minder zwaar, maar wel met dat tikkeltje zomer erin.

De flacon is echt heel erg mooi. Het glazen flesje is vierkant en van mat glas. Er staat enkel een gouden/zilveren opdruk op van het merk en de naam. Mooi gedaan, want juist door het matte glas spring de tekst er goed uit. De dop is van plastic en is wel glanzend. Mooie combinatie!

Ik houd zelf heel erg van houtachtige geuren, maar vaak doen die wat warm aan en zijn dan niet altijd geschikt voor de zomer. Behalve deze Jil Sander geur dan. Ook deze geur is houtachtig, maar ook bloemig. Juist door deze combi is hij heel fijn om in de zomer te gebruiken. Het is een sensuele geur en ideaal voor dagelijks gebruik. Ook is hij bijzonder genoeg om tijdens speciale gelegenheden te dragen.

Geurnoten

Basisnoten

Hout Noten, Muskus

Hartnoten

Magnolia, Pioenroos

Topnoten

Cyclamen, Grapefruit, Roze Peper

Of ik enthousiast ben over deze Jil Sander Sunlight Eau de Parfum Lumière geur? Zeker weten! Omdat het een parfum is blijft de geur ook nog wat langer hangen. Hierdoor is de prijs wel iets hoger als je kijkt in verhouding met een eau de toilette, maar je krijgt er dus wel meer kwaliteit voor. Jil Sander Sunlight Eau de Parfum Lumière kun je online bestellen bij Notino.nl. Hij is daar verkrijgbaar in twee inhoudsmaten. 40 ml. kost daar €31,20 en 60 ml. €52,95. Mocht je, net als ik, van houtachtige en zomerse geuren houden dan is dit een perfecte geur voor jou! En heb je nog geen Moederdagcadeau? Bestel hem dan voor je mama, zeker weten dat ze hier blij van wordt!

Welke Jil Sander geur is jouw favoriet?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten