John Frieda Deep Sea Hydration

John Frieda Deep Sea Hydration

Heb je de nieuwe John Frieda Deep Sea Hydration lijn al gespot? Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor haar dat een boost aan hydratatie nodig heeft en beschadigd is. Mijn haar voldoet perfect aan deze omschrijving helaas en daarom test ik vandaag deze nieuwe producten. De lijn bestaat uit drie producten, waaronder de shampoo, conditioner en het masker. Ik vertel er vandaag alles over.

John Frieda Deep Sea Hydration

Deze nieuwe John Frieda Deep Sea Hydration verzorgingslijn voor je haren is dus ideaal voor droog en beschadigd haar. De formule is geïnspireerd op de oceaan en bevat o.a. zeewier en kokosolie. Stiekem vind ik dat heerlijk, want hoe zomers wil je het hebben. Ik ben wel toe aan een portie zomer en wanneer deze producten zeggen wat ze beloven is het nog beter.

John Frieda Deep Sea Hydration Shampoo

Omdat zeewier bekend staat om zijn voedende eigenschappen is het top dat dit ingrediënt ook terugkomt in deze lijn met producten. Ook zorgt het voor een boost aan hydratatie voor je haren en maakt het je haar klitvrij. Wat mij opvalt is dat de shampoo onwijs lekker ruikt en je maar een beetje van het product nodig hebt. Je kunt het namelijk heel goed verdelen door je haren. Uitspoelen is ook zo gebeurd en daarna voel je meteen al de zachtheid aan je haren. De shampoo kost €11,90 voor 250 ml.

John Frieda Deep Sea Hydration Masker

Eénmaal per week mag je je haren trakteren op een extra verzorging. Zo raad ik aan om een maskertje te nemen, waardoor je haren weer als nieuw voelen. Je herkent vast en zeker dat ‘net van de kapper gevoel’. Juist dat streef je hiermee na. Ook het masker bevat zeewier en dit breng je aan nadat je de shampoo hebt uitgespoeld. Breng het gelijkmatig aan en laat vervolgens drie minuten inwerken. Tijdens het uitspoelen glijden je haren al door je vinger. Heerlijk!! Ook dit ruikt weer erg lekker! Het masker kost €11,90 voor een inhoud van 250 ml.

John Frieda Deep Sea Hydration Conditioner

Tot slot sluit je jouw wasbeurt af met de conditioner. Deze stap moet je nooit overslaan, want een conditioner zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten en er dus minder pluis is. Deze conditioner werkt met zijn zeewier nog lekker door op de hydratatie en verzorgingsboost voor jouw droge en beschadigde haar. De conditioner kost €11,90 voor 250 ml.

Ik ben onwijs blij met deze lijn en kan het echt iedereen aanraden die beschadigd en/of droog haar heeft. Het werkt perfect, spoel heel goed uit, laat je haren heel zacht aanvoelen waardoor ze goed in model vallen en het ruikt ook nog eens superlekker. Deze nieuwe producten van John Frieda shop je o.a. bij de drogist of kun je online bestellen via Kruidvat.nl. Op het moment van schrijven is hier (en ook bij Trekpleister) een 1 + 1 gratis actie!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “John Frieda Deep Sea Hydration”

  1. Wat een toeval, ik zag het vandaag liggen in kruidvat, twijfelde nog en zocht naar een review. Na dit te lezen ga ik gelijk de hele set halen! 😀

  2. Ik heb met dit soort producten al snel dat mijn krullen gaan hangen… op de een off andere manier komt er een laag op waardoor het ontkruld

    1. Vaak komt dit door de toevoeging van siliconen. Deze producten zijn daar gelukkig vrij van. Of ze echt geschikt zijn voor krullen weet ik niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten