John Frieda Sheer Blonde Hi-Impact Vibrancy Restoring

Dat je haar oplichten voor een mooie blonde kleur, of dat nu platina blond is of gewoon blond, slecht is voor je haar weten we allemaal wel. Dit haar heeft extra verzorging nodig! Zelf licht ik mijn haren al een paar maanden op d.m.v. highlights waar ik overigens heel blij mee ben. Speciaal voor deze blonde haren komt John Frieda nu met de nieuwe lijn John Frieda Hi-Impact Vibrancy Restoring. De lijn bestaat uit vier producten, waarvan ik er drie heb mogen testen.

De John Frieda Hi-Impact Vibrancy Restoring shampoo herstelt beschadigd haar en haalt de levendige blondaccenten weer naar boven. De shampoo zit verpakt in een tube zoals ik van John Frieda gewend ben en wat ook erg fijn werkt. Omdat mijn haren vrij lang zijn gebruik ik soms wat meer product, maar dat is bij deze shampoo zeker niet nodig. Een beetje is voldoende, want het laat zich supergoed verdelen door het haar. Uitspoelen gaat gelukkig ook supersnel. John Frieda Hi-Impact Vibrancy Restoring shampoo heeft een inhoud van 250 ml. en kost €9,99.

Als extra verzorging is er de John Frieda Hi-Impact Vibrancy Restoring conditioner. Deze zit verpakt in eenzelfde tube dan de shampoo, want soms voor wat verwarring kan zorgen. De conditioner hydrateert je haar (zeker nodig bij geblondeerd haar) en laat het zacht aanvoelen en mooi glanzen. De conditioner vind ik zelf wat moeilijker uit te spoelen dan de shampoo. Wel voel je meteen het zijdezachte resultaat, superfijn! John Frieda Hi-Impact Vibrancy Restoring heeft ook een inhoud van 250 ml. en kost €9,99.

Tot slot ontving ik de John Frieda Hi-Impact Vibrancy Restoring Deep Conditioner. Dit product komt in een potje en kun je zien als een soort masker. Het geeft nog meer verzorging aan je haren en kun je dus afwisselen met de reguliere conditioner uit deze lijn. Het masker gebruik ik zelf één keer per week. Het verbetert de textuur en glans van het blonde haar wat het ook een frisse oppepper geeft. Dit product gebruik ik overigens alleen op de lengtes, niet de hoofdhuid want deze wordt anders te snel vet. Net als de conditioner laat ook deze deep conditioner zich niet heel snel uitspoelen, maar laat wel meteen een super superzacht gevoel achter.

Deze producten geven mijn haren echt een oppepper, precies wat ze nodig hadden. Naast deze drie prachtige producten is er nog een Oil Elixer (100 ml. – €14,99) met een hittebescherming, zonnebloemolie en arganolie. Heel goed voor je haren dus. De nieuwe John Frieda Hi-Impact Vibrancy Restoring lijn is nu verkrijgbaar bij de drogist bij jou in de buurt. Voor meer informatie over het merk ga je naar www.johnfrieda.nl.

20 gedachten aan “John Frieda Sheer Blonde Hi-Impact Vibrancy Restoring”

  1. goeie tip om het haarmasker alleen op de lengtes te gebruiken en niet op de hoofdhuid omdat deze anders te snel vet wordt ! Dat ga ik voortaan ook zo doen. En ja, de producten van John Frieda zijn super. Ik ben een trouwe gebruiker van de Brilliant Brunette-lijn.

  2. Ik gebruikte vroeger jarenlang John Frieda Brilliance voor brunettes. Die shampoo’s waren zo licht en zalig! Nu heb ik iets meer verzorging nodig dus heb ik dit niet meer aangeschaft sinds ik Kerastase en Biosilk heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten