Jouw energie opwekken door te sporten? Het kan nu!

sporten

Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat de hele C-crisis ons lichaam geen goed heeft gedaan. Allemaal hebben we wel één of meerdere Coronakilo’s erbij en die moeten er toch echt af! Vooral nu de zomer is zicht komt zijn we ons er wat bewuster van. Vandaag deel ik een leuke tip met jullie, want nu kun je energie opwekken door te sporten!

Sporten in de sportschool kan helaas niet, maar hoe tof is het om thuis te sporten en daar ook nog eens je energierekening van te betalen. Of eigenlijk niet te betalen, want je zet zelf jouw energie om in energie voor je lampen, tv etc. Hoe dan? Dat kan met de Zonneplan Powerbike!

Deze fiets zet je in je woonkamer of slaapkamer en fietsen maar. Hij is aangesloten op jouw Zonneplan zonnepanelen en zet jouw gefietste energie dus om naar energie voor jouw elektrische apparaten. Niet alleen is dit fijn voor je portemonnee, ook voor je lijf! De kilo’s vliegen er natuurlijk vanaf als je weet dat je er ook nog eens een boel geld mee bespaard!

Door al het thuiswerken wordt menig huishouden geconfronteerd met een hogere energierekening dan gebruikelijk. De verwarming draait de hele dag op volle toeren, de computer verbruikt stroom en in je donkere thuiskantoor is een lampje geen overbodige luxe. Deze Powerbike komt dus als geroepen!

Zelf heb ik ook wat coronakilo’s die er toch echt van af moeten, dus deze fiets zie ik zeker wel zitten. Heb je er zelf nog geen beeldvorming bij? Bekijk dan zeker eens onderstaan filmpje.

De Zonneplan Powerbike is verkrijgbaar vanaf 1 juni en ik verwacht dat het echt storm gaat lopen! Energie opwekken door te sporten is namelijk nog nooit zo simpel en leuk geweest.

Ga jij ook meedoen?

– samenwerking –

2 gedachten aan “Jouw energie opwekken door te sporten? Het kan nu!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten