Het ultieme kerstcadeau voor je mini me: de VTech Kidizoom Duo!

VTech Kidizoom Duo

Als blogger ben ik veel bezig met het fotograferen van producten en looks. Natuurlijk ontgaat mijn driejarige dochter dit niet en wilt ze net als mij ook foto’s maken. Ze kreeg dan ook wel eens mijn Nikon in haar handjes, maar nu heeft ze iets nieuws: de VTech Kidizoom Duo! Dit is een fototoestel met nog veel meer functies, waarmee ze lekker creatief aan de slag kan gaan. Vandaag laat ik hem je zien, want hij is echt het ultieme kerstcadeau voor je mini me!

“Mama, kijk eens! Cheese!” Dat is Benthe! Net als ik vindt ze het ontzettend leuk om foto’s te kunnen maken van vanalles en nog wat. Zo staan mijn man en ik al op de foto en ook haar broertje. De VTech Kidizoom Duo is dus echt perfect voor haar, want ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn kostbare Nikon fotocamera kapot gaat.

De VTech Kidizoom Duo zit verpakt in een lekkere opvallende doos. Bij het zien ervan werd mevrouw al blij: “Mama, is dat voor mij??” In de doos zit natuurlijk de VTech Kidizoom Duo zelf, een gebruiksaanwijzing, een polsbandje om aan het toestel vast te maken, een USB-kabel en een koptelefoon. Waarvoor die dient vertel ik je zo.

Het ontwerp van de VTech Kidizoom Duo is ontzettend leuk en spreekt kinderen erg aan. Hij is verkrijgbaar in het blauw en in het roze. Wat fijn is, is dat hij tegen een stootje kan. De 2.0 megapixel camera zit namelijk goed beschermt tussen rubber. Dit rubber heeft nog een fijne bijkomstigheid: het werkt anti slip in de handjes van je kindje en door de vorm ervan kunnen ze het beter vasthouden.

Als je denkt dat dit een gewoon fototoestel is dan heb je het mis. Hij bevat namelijk een automatische flitser en 4x digitale zoom. Niet zomaar een kindertoesteltje dus. Ook zit er een camera aan de achterkant, waardoor je kindje leuke selfies kan maken. De achterkant van de VTech Kidizoom Duo heeft een groot 2,4 inch kleurenscherm, waarin ze zelf kunnen kiezen wat ze willen doen.

De VTech Kidizoom Duo is namelijk niet alleen maar een fototoestel, maar je kunt er ook gemaakte foto’s en video’s mee bewerken, mee filmen, muziek mee luisteren en zelfs spelletjes mee doen. Een super veelzijdig ding dus! Kies uit meer dan 70 grappige foto effecten en maakt 1000 foto’s of 5 minuten aan filmopnamen. Wil je een kleureffect over de gehele foto kiezen? Draai dan aan de ring vooraan.

Met de VTech Kidizoom Duo kan je kindje leuke foto’s maken van zowel zichzelf als haar/zijn omgeving en die vervolgens op veel leuke manieren bewerken. Zo kan er een kader omheen gezet worden, maar kunnen er ook effecten zoals sneeuwvlokjes of sterretjes door de foto heen dwarrelen. Wil je een leuke selfie bewerken? Kies dan voor een leuke muts en plaats die goed op het hoofd. Dit bewerken kan overigens ook met filmpjes die met deze camera gemaakt kunnen worden. Fijn is ook dat er gezichtsherkenning op zit, waarmee de camera het gezicht herkent en automatisch een foto maakt. Leuk voor de nog niet zo handige kindjes!

Naast foto’s en video’s maken en bewerken kan je kindje er ook spelletjes op spelen. Er staan 5 spellen op die leuk zijn voor bijvoorbeeld onderweg of even tussendoor waarmee je d.m.v. de bewegingssensor kunt spelen. Ook kan je kindje zijn of haar stem opnemen en vervormen met één van de vijf grappige stemvervormers.

Naast dit alles kun je er ook muziek op zetten, want er zit namelijk een mp3-speler ingebouwd. Dit doe je d.m.v. bijgeleverde kabel op je laptop aan te sluiten en er muziek op te laden. Met de bijgeleverde koptelefoon kan je kindje dan fijn muziek luisteren. Ook zit er een luidspreker ingebouwd, dus mocht iedereen willen meegenieten kan dat ook. Mocht je het geheugen willen uitbreiden, dan kun je er een microSD-kaartje in doen. Deze is niet bijgeleverd, maar onderaan het apparaatje zit wel een ingang ervoor.

De VTech Kidizoom Duo is echt een geweldig item voor de kleine fotograaf! Wat ook fijn is, is dat er ouder-instellingen op zitten om de speeltijd in te stellen. Er zitten ontzettend veel features op dit apparaat, waardoor het erg veelzijdig is. Mijn kleine fotograaf is er echt blij mee en heeft al de nodige kiekjes gemaakt.

De VTech Kidizoom Duo is bij veel verkooppunten verkrijgbaar. Je shopt hem bij de speelgoedwinkels en online via bijvoorbeeld bol.com. Hij kost rond de €60,-. Lijkt veel en is het misschien ook wel, maar het is het oh zo waard! De VTech Kidizoom Duo is geschikt voor kindjes van 3 tot 12 jaar, dus wat Benthe betreft kan ze er nog wel even mee vooruit.

Zou de VTech Kidizoom Duo een geschikt cadeau kunnen zijn voor jouw kindje?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Het ultieme kerstcadeau voor je mini me: de VTech Kidizoom Duo!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten