Kids tip: Deze 5 producten kun je nu ook bij Notino shoppen!

kids tip

Mocht je mijn blog al vaker lezen weet je dat ik geregeld over en voor Notino schrijf. Deze mega favoriete webshop is jaar na jaar populairder aan het worden in Nederland (en overigens ook in de rest van Europa) en blijft dan ook uitbreiden. Sinds kort verkopen ze er ook hele toffe producten voor kinderen. Welke producten dat zijn? Dat lees je in dit artikel.

1. ECO luiers

Wist je dat luiers één van de meest vervuilende dingen zijn die je in de babytijd gebruikt? Ga maar eens na hoeveel luiers je per dag gebruikt en dat soms wel drie en een half jaar lang. Heel veel dus en dat komt allemaal terecht in het milieu. Belangrijk is dus om bij de keuze voor een luier na te denken over het materiaal. Bij Notino hebben ze nu ook ECO luiers. Deze zijn zowel goed voor het milieu als voor de baby billetjes. 

2. Kolfapparaat

Ik heb bij beide kindjes geen borstvoeding gegeven, maar als je dat wel doet heb je wellicht een kolfapparaat nodig. Ook dit is sinds kort te bestellen op Notino. Fijn is dat ze keuze hebben en je dus kunt gaan voor jouw favoriet.

3. Kinderkleding

Iets dat ik heel bijzonder vind is dat ze nu ook kinderkleding verkopen. Denk aan rompertjes, sokjes en meer. Mocht je er je favoriete parfum, make-up of huidverzorging gaan bestellen, kun je dus meteen die fijne sokjes, dat lieve rompertje of misschien wel een leuke pet of zonnebril meegestellen voor je kindje! Mijn aanrader voor de winter? De fijne slofjes van Lodger!

4. Babyfoons

Onmisbaar voor elke ouder met een pasgeboren kindje is een babyfoon. Sowieso als het je eerste kindje is, is het fijn om mee te kijken en te luisteren als je baby in het ledikantje ligt. Vooral de eerste paar dagen thuis kan het je wat onzeker maken en ga je bij elk geluidje kijken of je kindje nog goed ligt. Wij hadden overigens op het begin een babyfoon met enkel en alleen geluid, maar bij Brody hadden we er een met ook beeld erbij. Zo fijn, want dit soort dingen werken heel goed. Je ziet je kindje liggen en soms zitten er nog extra functies op, zoals een terugspreekfunctie, muziek, een projector en een warmtesensor. Mijn aanrader? De Angelcare AC327 videobabyfoon.

5. Speelgoed

Tot slot is er speelgoed nieuw bij Notino. Ik vind dit heel speciaal en wellicht een wat gekke combinatie, maar dat komt vanuit mijn gevoel dat ik bij Notino heb. Ik ben namelijk al een paar jaar met hun aan het samenwerken en ken hen enkel van skincare en make-up, dus speelgoed past daar voor mijn gevoel en hoofd niet zo goed tussen. Toch is het natuurlijk hartstikke leuk en handig, want ze hebben heel veel leuks voor baby’s en kleine kindjes!!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten