Kids tip: O’Right Dandelion Kids Shampoo

O'Right Dandelion Kids Shampoo

Wie kindjes heeft weet dat het niet altijd makkelijk is om de haartjes te wassen. Sommige shampoos prikken in de oogjes en sommige drogen de haartjes ook uit. Zelf heb ik met dit laatste ervaring. Benthe heeft sowieso al wat pluizig springhaar en een shampoo die het haar wat lijkt uit te drogen is dan ook echt niet fijn. Meestal gebruik ik nog wel een prinsessenconditioner, maar nu heb ik iets nieuws. Nouja nieuw…het stond eigenlijk al een hele tijd in de kast om te proberen.

Nieuw is deze O’Right Dandelion Kids Shampoo niet. Hij bestaat al langere tijd, maar het maakt hem niet minder mooi. De verpakking vind ik prachtig! De flesvormige flacon is van plastic, wit en heeft een mooie dop. Het is eigenlijk zonde om deze weg te gooien als het op is.

De O’Right Dandelion Kids Shampoo is speciaal ontwikkeld voor kinderen en mensen met een gevoelige hoofdhuid. De shampoo is hypo-allergeen, mild en zacht en niet-irriterend voor huid en ogen. Heel fijn voor kindjes die het water nogal eens in de oogjes kunnen krijgen.

De kamille-extracten kalmeren de gevoelige en/of jonge hoofdhuid. Organische rijstextracten reguleren de vochtbalans van het haar en maken het haar elastisch en veerkrachtig. Dat voel je, want nadat het haar droog is na het wassen is het zacht en totaal niet uitgedroogd. Paardenbloemolie zorgt tot slot voor een milde reiniging, ook niet heel onbelangrijk.

De O’Right Dandelion Kids Shampoo gebruik ik uitsluitend voor Benthe. Zelf hebben we geen gevoelige hoofdhuid en omdat de shampoo vrij kostbaar is vind ik het fijner om hem voor Benthe op te gebruiken. De O’Right Dandelion Kids Shampoo is duurzaam, dierproefvrij, vegan, ecologisch en bevat geen sulfaten en parabenen. Helemaal top!! Geheel goedkoop is hij niet, hij kost namelijk €24,74 voor 400 ml. Je kunt hem online bestellen op www.hairoright.nl.

Kende jij het merk O’Right al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Kids tip: O’Right Dandelion Kids Shampoo”

  1. Ik kende het merk nog niet, maar het lijkt me zeker het proberen waard. Ik zou het graag eens willen proberen voor Esmee. Ze heeft net haar watervrees onder de douche overwonnen, prikkende oogjes zou een heel nieuw trauma zijn wat ik dus echt niet wil voor haar.

  2. O, hier is het altijd een drama als ik mijn zoontje zijn haartjes moet wassen..
    En inderdaad ik vind ook steeds dat zijn haartjes droog aan voelen.
    Gelukkig dat ik af en toe eens een kapper salon bezoek die zijn haartjes dan heel goed verzorg.
    Ik ga eens kijken of ik deze shampoo ergens kon kopen dan is et probleem direct op gelost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten