Kids toys: VTech Harm Hippiebus

Vtech Harm Hippiebus

Vandaag maken we kennis met Harm. Harm Hippiebus is het nieuwe speeltje van VTech en is speciaal gelanceerd om het 25-jarige bestaan van het speelgoed merk te vieren. De auto in de vorm van een cute bus past bij de VTech Toet Toet en VTech Zoef Zoef series en is dus goed te combineren!

Sinds Brody is geboren hebben we voor Benthe het VTech Zoef Zoef Dierenhotel gekocht, een groot speelhuis met glijbanen, een lift, zwembad, balkon en één dier uit de Zoef Zoef collectie. We hebben er nog een diertje bijgehaald, wel zo leuk als ze met één van ons wilt spelen. Ook hebben we de Dierenspeeltuin als uitbreidingsset gehaald. Van haar oom en tante kreeg ze op het verjaardag nog een uitbreidingsset om wegen te maken en daar past deze Harm Hippiebus perfect bij!

Harm is een reislustig type, houdt van vrolijke meezingers, leuke melodietjes en kent nogal wat grappige zinnetjes. Heel kenmerkend voor VTech! Zo leren kleintjes spelenderwijs woordjes, zinnen en zelfs wat basale verkeersregels. Harm stimuleert fantasierijk spelen, maar ook zintuigelijke ontwikkeling en motorische vaardigheden. Leuk is dat de hippiesbus ook echt een hippiebus is. Het is geïnspireerd op een oud volkswagenbusje en heeft peace tekens op de bovenkant. Lekker Ibiza achtig!

Zelf ben ik (en Benthe overigens ook!) ook dol op het speelgoed van VTech, want kinderen leren ervan, het ziet er ontzettend leuk uit en spreekt kinderen aan en het kan ook nog eens heel goed tegen een stootje. Vooral auto’s als Harm krijgen geregeld grote klappen en worden van de bank gelanceerd of het niets is, toch heeft hij geen schrammetje. Hierdoor gaat het speelgoed van VTech ontzettend lang mee. Leuk detail van Harm: er brandt ook een lichtje tijdens de muziekdeuntjes.

Nog meer goed nieuws! Omdat VTech 25 jaar bestaat, zijn in 150 verpakkingen van Harm Hippiebus gouden tickets verstopt. Wie zo’n ticket vindt maakt kans op een Toet Toet Auto’s verrassingsbox ter waarde van €50,- Harm Hippiebus is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online shops voor €8,95. Meer info over VTech en hun leuke series? Check dan even www.vtechnl.com.

Heeft jouw kindje ook al iets van de VTech Toet Toet of Zoef Zoef series?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten