Kijktips 2021

kijktips

Nu het nieuwe jaar al een aantal dagen begonnen is voelt het als een heerlijk fris en nieuw begin. Iets waar we met z’n allen naar uitkijken, want 2021 is voor velen het jaar van hoop. Daarnaast zijn er andere leuke dingen om naar uit te kijken, zoals allerlei nieuwe tv-programma’s. Vandaag geef ik je enkele kijktips voor het begin van dit nieuwe jaar.

Wie is de Mol 2021

Het mega populaire speurspel begint vrijwel meteen in het nieuwe jaar: Wie is de Mol! Rik van de Westelaken en de tien kandidaten bevinden zich de komende weken in Tsjechië om de belangrijkste vraag van het spel te beantwoorden: Wie is de Mol? Ben je klaar voor allerlei leuke en spannende opdrachten? Ik wel! Heb je Wie is de Mol gemist? Dan kun je het gelukkig altijd makkelijk terugkijken. Wie is de Mol is vanaf zaterdag 2 januari om 20.30 uur op NPO1 op de buis. Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan is er vanaf 21.30 op NPO3 MolTalk.


Beat the Champions

Ik vind het altijd erg leuk als er nieuwe tv-programma’s en spelshows verschijnen. Iets waar ik naar uit kijk is de gloednieuwe spelshow Beat the Champions, waarin kandidaten het opnemen tegen vijf veelwetende ‘champions’. Wie de champion verslaat kan duizenden euro’s verdienen! Dit leuke programma is vanaf zondag 3 januari om 20.00 op RTL4 te zien.


Big Brother

Big Brother komt dit jaar terug jongens! Als ik er nog aan terugdenk…jeugdsentiment!! Ik keek het vroeger echt dagelijks met mijn ouders op de bank. Dit jaar worden 4 Nederlanders en 4 Vlamingen opgesloten voor 100 dagen in één huis. En dat alles natuurlijk zonder privacy. De Kick-Off van Big Brother is te zien op maandag 4 januari om 20.30 uur op RTL4 en daarna iedere werkdag om 21.30 op RTL5.


Humberto

De koning van de talkshows is terug! Humberto is elke zondag om 22.15 te zien op RTL4. In zijn talkshow ontvangt hij elke week prominente gasten en is er weer fijne live muziek. Hij is te zien vanaf zondag 10 januari!


Married at First Sight

Ook zo’n heerlijk programma is Married at First Sight. De allereerste keer vond ik het wat zoetsappig, maar eigenlijk is het erg leuk en interessant om te zien. Ken je het niet? Mensen die elkaar niet kennen worden door experts aan elkaar gematcht en zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Welke kandidaten gaat het dit jaar worden en hoe pakken de matches uit? Ik ben in ieder geval heel benieuwd en kijk er erg naar uit om dit weer te gaan volgen! Married at First Sight is te zien op RTL4 vanaf dinsdag 5 januari om 20.30 uur.


De K van Karlijn

Tot slot de K van Karlijn. Ik heb er al het een en ander over gelezen en gehoord en het lijkt me erg mooi! De K van Karlijn is een achtdelige tragikomische serie over Karlijn gespeeld door Tjitske Reidinga. Ze krijgt geheel onverwachts de diagnose borstkanker. De serie neemt je mee in al haar leed en mooie momenten. De K van Karlijn is te zien op Net5 vanaf woensdag 6 januari om 20.30 uur. 

Zoals je al kunt zien zijn onze avonden al aardig ingevuld met allerlei leuke nieuwe series en programma’s! Mocht je nog iets leuks missen dat ik niet benoemd heb, laat het dan zeker als tip achter in de reacties onder dit artikel!

Wat staat er op jouw kijklijst?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten