Klaar voor de zomer met Intuition!

Intuition Complete Bikini

Als het om scheren gaat heb ik één favoriet merk waar ik al jaren bij blijf, namelijk Wilkinson Sword Intuition. Dit voorjaar komt het merk met twee nieuwe beautytools waarmee je oksels, benen en bikinilijn glad en vrij van rode bultjes en scheerirritatie blijven. Vandaag laat ik je kennismaken met de nieuwe Intuition Complete Bikini en Intuition Senstive Touch!

Intuition Complete Bikini

De bikinilijn, ik vind het altijd vreselijk om te moeten scheren want irritaties zijn bij mij altijd aan de orde. Denk aan rode bultjes die jeuken en vaak ook pijn gaan doen. Zo ongemakkelijk! Gelukkig is dat nu verleden tijd, want de Intuition Complete Bikini is er. Het unieke van deze tool is dat hij aan twee kanten te gebruiken is. Aan de ene kant zit een waterproof trimmer waarmee je het schaamhaar kunt trimmen. Hij heeft vier standen, dus fijn voor iedereen. Doordat het waterproof is kun je het makkelijk onder de douche gebruiken en omdat hij smal is kom je moeiteloos op elk plekje. Dat is natuurlijk heel handig, want de schaamstreek heeft aardig wat bochten.

Aan de andere kant zit het scheersysteem met vijf mesjes. Hiermee kun je de bikinilijn nauwkeurig en snel scheren. De kop van het systeem bevat namelijk een geïntegreerde gel die huidvriendelijk is en huidirritaties voorkomt. Naast dat dit superfijn werkt ziet de tool er ook nog eens heel mooi uit. Doen ze goed bij Wilkinson Sword! De Intuition Complete Bikini kost €18,99.

Intuition Sensitive Touch

Wanneer je snel voor een zijdezacht resultaat wilt gaan is er de Intuition Sensitive Touch. Dit nieuw scheersysteem heeft drie mesjes en een unieke wateractieve gel. Hierdoor kun je snel zacht scheren zonder irritaties te veroorzaken. De speciale gel zorgt ervoor dat de mesjes zacht over de huid glijden en het goed te gebruiken is op gevoelige plekjes zoals de oksels en bikinilijn.

Ook dit nieuwe scheersysteem ziet er weer prachtig uit. De handle ligt heel fijn in de hand en hierdoor kun je op alle plekjes makkelijk komen. De gel is echt onwijs fijn en maakt de huid heel glad en zacht. Zorg er overigens wel voor dat je de mesjes op tijd vervangt, want botte mesjes kunnen evengoed scheerirritaties veroorzaken. De Intuition Sensitive Touch kost €9,99.

Beide nieuwe producten van Intuition zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Kruidvat.nl en bij DA. Welke zou jij graag gaan gebruiken?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten