Klaar voor Valentijn met deze tips

Valentijn

Nog even en het is alweer Valentijnsdag. Ik vind echt dat de tijd tegenwoordig zo snel gaat dat je er bijna niet meer bij stilstaat. Je wordt van moment tot moment geleefd en ergens is dat zonde. Om wat meer stil te staan bij Valentijn geef ik je vandaag enkele tips waarmee je goed voorbereid aan deze dag begint.

1. Zorg voor een kaartje

Bij Valentijn hoort natuurlijk een mooie kaart. Persoonlijk vind ik die gedrukte kaartjes niets, maar een echte geschreven kaart doet het altijd goed hier. Het laat zien dat de verzender er echt moeite voor heeft gedaan en het geeft het een persoonlijke touch.

2. Een cadeautje, ja of nee?

Of je nu wel of geen cadeautje koopt voor je lief doet er eigenlijk niet toe. Veel mensen vinden Valentijn een commerciële bedoeling, dus dan moet je niet geforceerd wat gaan kopen, alleen omdat het maar moet. Als je een cadeautje geeft, doe dat dan oprecht vanuit je hart. Hoe goedkoop of duur het ook is.

3. Mooie kleding

Bij speciale dagen is het leuk om jezelf mooie kleding aan te trekken. Wij vrouwen hoeven natuurlijk niet helemaal uitgedost te zijn in een jurk ofzo, maar mooie kleding laat ook net wat meer moeite zien. Voor de heren is een mooi overhemd, zoals deze Profuomo overhemden, prachtig. Mijn man heeft er ondertussen al drie van dit merk en ze zijn en blijven mooi!

4. Avondje uit

Dit jaar valt Valentijn op een vrijdag, de perfecte avond voor een avondje uit. Regel dit wel van te voren, vooral wanneer je kleine kindjes hebt. Zoek een oppas en bedenk je wat je wilt gaan doen met z’n tweeën. Bij ons schiet die quality time er regelmatig bij in, maar eigenlijk is het echt belangrijk.

5. Lief zijn voor elkaar

Deze tip is niet alleen voor Valentijn, maar eigenlijk voor het hele jaar door. Wees lief voor elkaar. Respecteer elkaar en elkaars keuzes en sluit compromissen wanneer je uiteenlopende meningen hebt. En tijdens Valentijnsdag mag je heus nog wat liever voor elkaar zijn 😉 Maak eens een lekker ontbijt op bed bijvoorbeeld!

Hoe vier jij dit jaar Valentijn?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten