Kleur de feestdagen met de Kleurrijke Sparklings

VTech Sparklings

Aan speelgoed geen gebrek in dit huis, maar af en toe wat nieuws is uiteraard wel leuk. Nieuw zijn de VTech Sparklings, drie vriendjes met een magisch amulet vol kleur. Ze zijn de nieuwe vriendjes van je kindje en maken deze komende feestdagen een stuk vrolijker!

De nieuwe Tech Sparklings komen in drie varianten: Penelope, Foxy en Stella. Stelle is een eenhoorn, Penelope een trotse pauw en Foxy een leuk roze vosje. Dit laatste diertje kregen wij een tijdje geleden in huis en wat is het leuk! Mocht je nog iets zoeken voor je kindje voor onder de kerstboom, dan is dit dé tip!

De Sparklings hebben grote mooie ogen waar je meteen verliefd op wordt en dragen elke een magisch amulet. Dit is tevens een knopje waar je op kunt drukken om de diertjes magische kleuren mee te geven. De amulet geeft licht, de ogen en oren en de kuif. Hoe vaker je op het knopje drukt, hoe meer kleuren ze krijgen.

Daarnaast kun je ook nog op de kuif drukken voor een magisch deuntje en ls je tegen het mondje drukt gaat het beestje eten. Foxy spreekt, zingt en verandert van kleur en dat is natuurlijk heel erg leuk. Ze heeft maar liefst 80+ verschillende vrolijke zinnetjes en magische geluiden.

Leuk is overigens ook haar staart van haartjes is, dus deze kan je kindje echt kammen en versieren met bijgeleverde accessoires. Natuurlijk kunnen deze accessoires ook in het haar van je kindje. Tot slot kun je nog het pootje van Foxy bewegen, waardoor haar staart beweegt. Hartstikke leuk!

Foxy is verkrijgbaar bij o.a. de online speelgoedwinkels en Bol.com en kost €24,95 (adviesprijs). Een leuke kersttip!

Wat geef jij jouw kindje cadeau met Kerst?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten