Kneipp Be Happy!

Kneipp Be Happy

Kneipp Be Happy is niet helemaal nieuw, maar wel gloednieuw is het Be Happy badschuim! De heerlijke geur van deze lijn werkt verkwikkend en geeft je een fijne energie. Je wordt er happy van! Ik kende de geur nog niet, maar heb hem nu zelf mogen ervaren. Vandaag vertel ik je wat meer over de Kneipp Be Happy lijn en de producten.

Your moment of happiness ervaren? Dat kan met de Kneipp Be Happy producten. Naast de lichamelijke verzorging van de natuurlijke oliën zorgen de frisse geuren van mandarijn en vetiver uit deze lijn voor een blij gevoel en een glimlach op je gezicht.

Kneipp Be Happy Badschuim

Nieuw in de lijn is het badschuim. Zelf hebben we helaas geen bad, dus ik kan daar niet van genieten wanneer ik dat wil. Wel gaan we in de schoolvakanties regelmatig op vakantie, waar ze wel een bad hebben. Ik gun me er dan nooit de tijd voor, maar neem me voor dat deze herfstvakantie wel te doen. Dit Be Happy badschuim gaat dan zeker mee.

Het badschuim heeft een fijne geur van etherische oliën van mandarijn en vetiver. Ik vind het een heerlijke combinatie, want het werkt rustgevend en verkwikkend tegelijk. De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen, iets dat heel fijn is nu we de cv weer aan gaan zetten. Hierdoor blijft je huid zacht en soepel. De geur is moeilijk te omschrijven, maar is wat fruitig en kruidig. Je voegt simpelweg een dop badschuim toe aan stromend water (36-38 graden) en geniet!


Kneipp Be Happy Douche

Gelukkig is er ook de Be Happy Douche, die ik momenteel heel graag gebruik! Dit product bestond al en heeft een nieuwe verpakking gekregen. De fles is geproduceerd o.b.v. 100% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar. Het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken. Heel goed voor het milieu dus!

Dit douche product vind ik heerlijk. Ook hier geniet je weer van de fijne geur van mandarijn en vetiver. Wist je trouwens dat vetiver boordevol met antioxidanten zit en het zuiverend en reinigend werkt? De geur helpt ontspannend en focussen. Mandarijn biedt een opwekkend gevoel en daarmee is het een unieke combinatie!

Beide Kneipp Be Happy producten zijn verkrijgbaar op Kneipp.nl en bij diverse drogisten. Het badschuim heeft een inhoud van 400 ml. en kost €9,49. De douche variant kost €6,99 voor 250 ml. Naast deze twee producten zijn er ook nog geurstokjes en een geurkaars verkrijgbaar in deze fijne geurlijn.

Ken jij de Kneipp Be Happy lijn al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten