Knutseltip: Origami 3D Pauw

Origami 3D Pauw

Heb je een echte knutselfan in huis of ben jij misschien wel eraan verslingerd? Dan heb ik vandaag een leuke tip voor je. De Origami 3D Pauw is verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2022 en speciaal daarom laat ik hem je vandaag uitgebreid zien. Is het hot of een flop? Ik vertel het je vandaag!

Origami 3D Pauw

De sierlijke pauw van Origami 3D werd door de Nederlandse vakjury verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2022. De set bestaat uit tal van kleurrijke figuurtjes die je op een bepaalde manier moet vouwen. Vervolgens zet je het in elkaar en krijg je een heuse pauw. De Origami 3D lijn bestaat uit meerdere figuren. Zo is er ook een konijntje, een toffe eenhoorn en een prachtig bloemstuk. De keuze is reuze, dus ben je creatief, dan is er altijd wel wat voor jou bij.

Wat zit er allemaal in de doos?

De doos is best groot en je verwacht er heel veel van. Eenmaal open zitten er heel veel papiertjes in. Dit is natuurlijk de basis van het hele origami wezen. Er zitten nog aparte oogjes bij een een groter stukje papier voor zijn kuifje en de snavel. Het papier is allemaal al klaargemaakt om er meteen mee aan de slag te gaan. Je hebt dus geen pen of schaar nodig.

Wat wij ervan vinden

De Origami 3D Pauw is superleuk voor de echte knutselfan. Het is geschikt voor kindjes vanaf 8 jaar, al merk ik dat Benthe van 8 er nog iets hulp bij nodig heeft. Geen probleem natuurlijk, want lekker samen freubelen aan tafel is gezellig. Wij zijn momenteel nog lang niet zover om het in elkaar te kunnen zetten, maar ik verwacht dat ze hier ook hulp bij nodig heeft. Dit is geweldig leuk speelgoed, al moet je er wel echt geduld voor hebben. Het is namelijk niet een klusje dat je binnen een uurtje klaar hebt.

Stemmen voor Speelgoed van het Jaar

Ken jij Origami 3D of ben je door het lezen van deze review helemaal enthousiast geworden? Dan kun je nu stemmen zodat dit speelgoed de Gouden publieksprijs wint. Hoe je dat doet? Ga naar de website van Speelgoed van het Jaar en stem daar mee. De Origami 3D Pauw is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en kost €19,99. Leuke tip ook voor de feestdagen!!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten