Kom jij ook naar Coolsculpting in Amsterdam?

Coolsculpting truck

Morgen is het zover, dan komt de truck van CoolSculpting naar Amsterdam om iedereen te voorzien van informatie over vet verliezen d.m.v. CoolSculpting. Ik ben er zaterdag ook bij aanwezig en laat jullie erna nog een verslagje van de dag zien. Vandaag vertel ik wat meer over CoolSculpting en geef ik je meer informatie over waar je de truck kunt vinden.

Misschien heb je wel eens van CoolSculpting gehoord? Met deze behandeling verlies je vet door het gebruik van kou. Dit gebeurt met sensoren en is enkel bedoeld om op bepaalde gebieden met vetophopingen in te zetten. Hierbij enkele Q&A’s!

Ben ik een geschikte kandidaat voor CoolSculpting behandeling?

De vetreductieprocedure CoolSculpting is speciaal ontworpen voor diegenen die ongewenst vet hebben op bepaalde plaatsen. Anders dan bij afslanken (bijv. maag-bypass), is de CoolSculpting-procedure geen afslankmiddel voor mensen met obesitas. Goede kandidaten voor CoolSculpting hebben opvallende uitstulpingen in bepaalde gebieden waar ze vanaf willen. Veel mensen willen een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie en daar is dit middel dus uitermate geschikt voor.

Voor wie is de CoolSculpting-behandeling niet geschikt?

De CoolSculpting-behandeling is niet voor iedereen geschikt. Je mag deze behandeling bijvoorbeeld niet ondergaan als je aan cryoglobulinemie, koude-agglutinineziekte of paroxysmale koude hemoglobinurie lijdt. Zoals net al vermeld is de CoolSculpting-procedure geen behandeling voor obesitas. Mocht je twijfelen dan geldt net als bij elke andere medische ingreep: raadpleeg je arts of de CoolSculpting-procedure geschikt voor je is.

Kan CoolSculpting vet over mijn hele lichaam verminderen?

CoolSculpting kan zichtbare vetuitstulpingen op bepaalde plekken goed behandelen. Denk aan een onderkin, dij, buik en flanken (love handles), maar ook bh-vet, rugvet, onder de billen (ook bekend als bananenrol) en de bovenarm. Jouw arts zal een aangepast behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw lichaam en jouw individuele doelen, want ieder lichaam is anders.

Is CoolSculpting veilig?

Als toonaangevende niet-invasieve vetreductiebehandeling wereldwijd heeft CoolSculpting een algemeen vastgesteld veiligheids- en werkzaamheidsprofiel. CoolSculpting-systemen zijn gecontroleerde koelapparaten die zijn ontworpen met ingebouwde veiligheidsmaatregelen. Als sensoren detecteren dat de huid te koud wordt, wordt het systeem automatisch uitgeschakeld. Een veilig idee dus.

Hoe voelt het aan?

Wanneer de koeling begint, voel je de eerste paar minuten meestal intense kou. Dit gaat snel over. Bij sommige applicators voel je wat trekken als de zuiging wordt toegepast. Na de behandeling kun je een tintelend gevoel krijgen als het gebied gedurende ongeveer twee minuten gemasseerd wordt. Patiënten kunnen gewoonlijk na hun afspraak weer hun normale activiteiten uitvoeren.

Hoe lang duurt een behandeling en hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Jouw CoolSculpting-arts werkt samen met jou aan een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw specifieke doelen. De duur van jouw CoolSculpting-behandeling is afhankelijk van het aantal gebieden dat per bezoek wordt behandeld. De nieuwste technologie kan een patiënt binnen 60 minuten behandelen. Sommige praktijken hebben zelfs meerdere CoolSculpting-systemen voor wanneer je tijd beperkt is, maar je wel verschillende gebieden met ongewenst vet wilt laten behandelen. Jouw arts zal het proces uitleggen en vaststellen of dit een geschikte optie voor je is. Samen met jouw arts kunnen meerdere behandelingen of bezoeken worden ingepland om jouw doelen te bereiken. Dit is geheel persoonsgebonden en bij iedereen anders.

Wanneer zie je resultaat?

De meeste patiënten zien resultaat tussen twee en zes maanden na de behandeling. Je blijft namelijk nog steeds vetcellen elimineren gedurende maximaal vier tot zes maanden na de behandeling. De voor & na foto’s tonen hoe de resultaten er enkele weken na de CoolSculpting-behandeling uitzien.

Hoeveel kost CoolSculpting?

De prijs van de CoolSculpting-procedures verschilt naargelang de gebieden die je wenst te laten behandelen, het aantal behandelingen dat nodig is en jouw doelstellingen. Stel samen met jouw CoolSculpting-arts een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op jouw lichaam, doelen en budget.

Zelf ben ik erg benieuwd naar CoolSculpting! Ik heb vorig jaar oktober en november een liposuctie van mijn benen ondergaan (een behandeling met CoolSculpting zou hierbij overigens niet werken aangezien ik lipoedeem had), maar graag zou ik mijn bovenarmen wat minder dik zien. Deze zijn namelijk, net als mijn benen voorheen, totaal niet in verhouding met de rest van mijn lichaam. Ben jij ook benieuwd naar wat CoolSculpting voor jou kan betekenen? Kom dan langs bij het CoolSculpting event in Amsterdam voor meer informatie over de behandelingen. Misschien zien wij ons daar nog!

Wanneer: vrijdag 8 februari t/m woensdag 13 februari 2019.

Waar? vrijdag 8 t/m woensdag 10 februari op het Stadionplein en bij het Olympisch Stadion Amsterdam. Maandag 11 t/m woensdag 13 februari op de Zuidas (Gustav Mahler) Amsterdam.

Ben jij er ook bij?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Kom jij ook naar Coolsculpting in Amsterdam?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten