Kruidvat Happy Harmony

Kruidvat Happy Harmony

Eerder deze week schreef ik al over een fijne showergel en daar komt vandaag nog eentje bij. Ook de Kruidvat Happy Harmony is een fijne en herfstachtige showergel die ideaal is om nu te gebruiken. Hij is nieuw en vandaag vertel ik je er wat meer over.

Een hele verrassing was het toen deze nieuwe douche crème binnenkwam. In de herfst hou ik van lekkere warme geuren en daar past deze nieuwe showergel perfect bij. Bij het openmaken van het pakketje kwam de geur me al tegemoet.

Kruidvat Happy Harmony is een fijne douche crème die mild en verzorgend is. Hij maakt de huid goed schoon en laat hem heerlijk geurend achter. Ook laat hij je badkamer lekker geuren, want door de warme dampen van de douche worden de geuren nog meer merkbaar. De naam Happy Harmony past perfect hierbij, want hij laat je een fijn geurmomentje beleven.

De geur van deze nieuwerd bevat o.a. sinaasappelbloesem en cederhout, een warme en fijne combinatie waar je vrolijk van wordt. Heb je dus in de ochtend geen zin om uit je lekkere warme bedje te komen? Dan kun je je met Kruidvat Happy Harmony verheugen op een fijne douchebeurt!

Happy Harmony is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en kost slechts €1,49. Op het moment van schrijven (vorige week) is er een actie 1+1 gratis. Ga dus snel naar Kruidvat of Kruidvat.nl en shop daar jouw exemplaar, want voor de prijs hoef je het niet te laten. Een flacon bevat overigens 300 ml. aan product, dus daar kun je even mee vooruit.

Welke fijne douchegel gebruik jij momenteel?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten