Kruidvat Natures shampoo bar en conditioner

Sinds de succesvolle lancering in 2018 is Kruidvat Natures regelmatig uitgebreid. Deze productlijn is ontwikkeld vanuit passie voor schoonheid en de natuur, waarmee je een bewuste keuze maakt voor jezelf en het milieu. Nieuw binnen de lijn zijn de Kruidvat Natures Repair Shampoo Bar en de Conditioner Bar. Vandaag lees je de review ervan!

Kruidvat Natures Repair Shampoo Bar

Deze nieuwe shampoo bar biedt een milde reiniging voor je haar. De formule is pH-neutraal en reinigt op milde wijze. Hij bevat bio-avocado en bio-amandelolie en voedt het haar intensief waardoor het sterker wordt en beschermd is. Deze shampoo bar is het meest geschikt voor droog en beschadigd haar. Het laat je haren heerlijk zacht, glad en soepel aanvoelen. De geur is overigens heerlijk!

Het gebruik is makkelijk. Je brengt de Kruidvat Natures Shampoo bar nat aan op je haren, maar mocht je dat fijner vinden kun je hem ook eerst laten opschuimen in je handen. Masseer het goed in van de wortels tot in de punten en spoel het daarna uit. Uitspoelen gaat makkelijk. Fijn van deze bar is dat er een touwtje omheen zit waaraan je hem kunt ophangen om hem te laten drogen.

Kruidvat Natures Repair Conditioner Bar

De conditioner bar bevat ook weer bio-avocado en bio-amandelolie. Het herstelt en voedt het haar en maakt het sterker. Ook verbetert het de doorkambaarheid en maakt het je haren heerlijk zacht en glad. Ook deze bar is geschikt voor droog en beschadigd haar en is een perfecte combinatie om te gebruiken met de shampoo bar.

De conditioner breng je aan op nat haar nadat je de shampoo uitgespoeld hebt. Breng direct vanuit de bar aan of laat eerst weer even opschuimen tussen je handen. Laat het product 1 a 2 minuten inwerken en spoel uit. Bij mij ging het uitspoelen hiervan iets moeizamer, maar voor alsnog krijg je alles er goed uit. Hang ook deze bar op om te laten drogen.

Deze twee nieuwe bars van Kruidvat Natures kosten €2,99 en zijn verkrijgbaar bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt of online te bestellen op Kruidvat.nl.

Gebruik jij wel eens shampoo bars?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten