Kruidvat Skin Science Cellular Power 55+

Kruidvat Skin Science Cellular Power 55+

Kruidvat komt met een nieuwe lijn binnen hun Skin Science collectie: Kruidvat Skin Science Cellular Power 55+. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid en richt zich met name dan ook op anti-aging. Ik vind het een goede ontwikkeling, want de bestaande Skin Science producten zijn echt heel goed. Fijn dus dat de rijpe huid nu ook een eigen verzorging heeft.

De nieuwe Kruidvat Skin Science 55+ lijn bestaat uit maar liefst 4 producten voor een complete gezichtsverzorging. Zo is er een dag- en nachtcrème, een serum en een oogcrème.

Kruidvat Skin Science Cellular Power 55+ serum

Het serum uit de lijn is tevens de eerste stap na het reinigen in jouw huidverzorgingsroutine. De formule geeft een intensief huidversterkende werking dat zorgt voor een gladde huid. Tevens geeft het effectieve cel- en DNA-bescherming en krijg je huid haar kracht terug. De formule bevat o.a. rode algen die een celactiverende werking verbeteren. De huidelasticiteit en je huiddikte worden hiermee versterkt en de huidstructuur wordt steviger en voller. Het serum kun je tweemaal daags (in de ochtend en avond) aanbrengen op een gereinigde huid. Denk hierbij aan je gezicht, hals en decolleté. Klop het rustig in je huid en je bent klaar voor de volgende stap. Een flacon van 30 ml. kost €8,99.


Kruidvat Skin Science Cellular Power 55+ dagcrème

Na het serum kun je de nieuwe Resculpting Lift dagcrème gebruiken. Deze lift de huid en laat hem gladder aanvoelen. Hij bevat o.a. een SPF30 en dat is heel fijn, want op die manier is je huid meteen goed beschermd. De zon zorgt namelijk voor vroegtijdige huidveroudering en ouderdomsvlekken en bij een rijpere huid wil je altijd goed beschermd zijn. Ook de crème biedt een effectieve cel- en DNA-bescherming, net zoals het serum. De formule bevat nog verhelderend narcis-extract en een hydraterend complex welke je teint een nieuwe frisse en jeugdige uitstraling geven. De dagcrème breng je na het serum aan in opwaartse beweging op je gezicht, hals en decolleté. Vermijd de oogcontouren, want in de lijn komt een speciale oogcrème. Een potje heeft een inhoud van 50 ml. en kost €8,99.


Kruidvat Skin Science Cellular Power 55+ nachtcrème

Naast de dagcrème is er speciaal voor de nacht een nachtcrème. Deze herstelt met name de huid en revitaliseert gedurende de nacht. Het bevat o.a. celactiverende groene algenextract dat de collageen- en hyaluronaanmaak bevordert voor een betere huidstructuur en dat werkt tegen huidverslapping. De huid is gehydrateerd, soepel en voller. Je brengt de nachtcrème aan op een gereinigde huid, eventueel na het serum. Vermijd hierbij ook weer de oogcontouren. Ook de nachtcrème komt in een potje van 50 ml. en kost €8,99.


Kruidvat Skin Science Cellular Power 55+ oogcrème

Speciaal voor de oogcontouren is er de oogcrème. Een gewone crème voor het gezicht kun je hier beter niet smeren, want de huid rondom de ogen is vrij gevoelig en dun. Een reguliere crème voor het gezicht kan dan ook veel slechts doen. Deze speciale oogcrème bevat shadownyl en vermindert effectief donkere kringen en fijne lijntjes. Tevens verzacht het de tekenen van vermoeidheid, iets dat je bij een rijpere huid al sneller ziet. Je kunt deze oogcrème elke ochtend en avond gebruiken. Je dept hem op de huid rondom je ogen en werkt daarbij van binnen naar buiten. Het product is ongeparfumeerd en oftalmologisch goedgekeurd. Lenzendragers en gevoelige huidjes kunnen dit dus goed verdragen. Een potje van 15 ml. kost €8,99.

De nieuwe Kruidvat Skin Science 55+ lijn is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en online te bestellen op www.kruidvat.nl.

Ken jij Kruidvat Skin Science al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Kruidvat Skin Science Cellular Power 55+”

  1. De. Serie skin science 50 plus werd mij aanbevolen door een medewerkster van het Kruidvat op het Gildeplein. Inmiddels gebruik ik de hele serie al 6 maanden en ben ik tevreden met het resultaat. Mijn huid voelt steviger aan en ziet er mooier uit. Ben nu ook de tonic en gezichtreiniger gaan gebruiken van het eigen merk en ben verbaast over hoe goed het werkt. Alle producten zijn ook nog goed voor mijn portemmonee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten