Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling 30+ ampullen

Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling 30+ ampullen

Vandaag ga ik het met je hebben over de nieuwe Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling 30+ ampullen. Het is een hele mond vol, maar dit product is een toevoeging aan het bestaande Skin Science gamma. Hij behoort tot de 30+ lijn en is dus ideaal voor mijn huid. Sowieso gebruik ik graag ampullen, want ze geven je huid echt een boost.

Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling 30+ ampullen

De ampullen zijn een extra toevoegen aan je huidverzorgingsroutine en gebruik je na het reinigen en voor je dag- of nachtcrème. Deze Skin Science Wrinkle Filling 30+ ampullen hebben een drievoudig effect tegen huidveroudering. Ze zijn hooggeconcentreerd en ideaal om te gebruiken in een zevendaagse kuur. Mocht je dat laatste niet willen, dan kun je ze ook individueel gebruiken als snelle beauty booster.

De ampullen bevatten o.a. Mimox X Power, dat de huidfunctie stimuleert en veerkracht en stevigheid geeft. Daarnaast zorgt het toegevoegde hyaluronzuur ervoor dat de huid lekker gehydrateerd blijft en volume heeft, waardoor rimpels opgevuld worden. Hierdoor oogt de huid jonger, voller en gladder.

De textuur is als water, zoals dat eigenlijk altijd wel het geval is bij ampullen. Fijn is dat de verpakking hersluitbaar is, waardoor je zowel in de ochtend als in de avond dezelfde ampul kunt gebruiken. Bewaar een geopend flesje niet te lang, want dan gaan de werkstoffen snel achteruit en heeft smeren geen zin meer. Fijn is dat de vloeistof goed intrekt en geen plakkerig laagje achterlaat. Na de ampullen kun je jouw gewenste dag- of nachtcrème smeren.

De Skin Science Wrinkle Filling 30+ ampullen zijn geurloos en geschikt voor de huid van 30 tot 55 jaar en komen in een verpakking van 7 stuks. Ze kosten €7,99 en zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en online te bestellen op Kruidvat.nl.

Gebruik jij wel eens ampullen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling 30+ ampullen”

  1. Hoi, mag je de kuur ook langer dan 7 dagen gebruiken. Het liefst gebruik ik deze elke dag voor de rest van mij leven ☺️ Ik kan namelijk met 1 ampul 2 dagen doen en zie nu al resultaat. Alvast bedankt voor uw reactie. Vriendelijke groet Mehtap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten