Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta en tandenborstel

Kruidvat Ultradent Charcoal

Dat charcoal, oftewel houtskool, enorm populair is in de beautywereld weten jullie vast wel. Kruidvat heeft ook al veel producten in hun eigen assortiment met houtskool erin verwerkt. Nu komen ze met de Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta en tandenborstel, twee fijne producten die de natuurlijk witheid van je tanden naar boven halen.

Omdat ik geen thee en koffie drink zijn mijn tanden nog vrij wit. Onlangs vroeg de tandarts zelfs of ik mijn tanden laat bleken. Dat is dus niet het geval, maar wel poets ik altijd met een speciale whitening tandpasta. Deze nieuwe van Kruidvat sluit daar perfect op aan.

Het fijne is dat er zowel een tandpasta als een tandenborstel is in deze lijn, waardoor je het maximale resultaat eruit haalt. De tandpasta is een zwarte tandpasta die de natuurlijke witheid van je tanden helpt te herstellen en het tandglazuur beschermt. Daarnaast draagt deze tandpasta bij aan gezonde tanden en een frissere adem. Een alles in één dus! Fijn is dat de tube vrij groot is. Deze heeft namelijk een inhoud van 125 ml. en kost slechts €1,19.

De tandenborstel die erbij hoort is speciaal ontwikkeld om de werking van de tandpasta bij te staan. De borstelharen zijn namelijk geïmpregneerd met houtskool, waardoor deze ook dat whitening effect geven. Ze hebben een speciale vorm waardoor de tandpasta langer vastgehouden wordt. De houtskoolmicrodeeltjes helpen niet alleen om vlekken op de tanden te verwijderen, maar zorgen ook voor een gepolijst tandoppervlak. De achterkant van de borstel is een tongreiniger die aanslag verwijderd en een slechte adem voorkomt. De tandenborstel is een medium borstel en kost €1,99 per stuk.

Zowel de Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta en tandenborstel zijn verkrijgbaar bij een filiaal van Kruidvat en ook te bestellen op www.kruidvat.nl.

Met welke tandpasta poets jij?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta en tandenborstel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten