L.O.L. Surprise OMG Movie Doll

L.O.L. Surprise OMG Movie Doll

L.O.L., het is een merk dat bij heel veel kindjes favoriet is. Ik snap het ook wel, want zeg nu zelf…het ziet er ook altijd geweldig uit. Denk aan felle kleurtjes, glitters en het uitpakken. Met name dat laatste is hier altijd een groot succes. Wie een beetje bij is weet dat er een nieuwe Movie collectie is. Vandaag laat ik je hieruit de L.O.L. Surprise OMG Movie Doll zien. Leuk als last minute Sintcadeau!!

Hier thuis is L.O.L. al flink vertegenwoordigd. Denk aan allerlei bollen, maar ook de glamper en het vliegtuig. Heel gaaf, want al die dingen kun je uitbouwen tot leuke speelplekken. De nieuwe Movie collectie is ook weer heel erg tof en laat jouw kindje de regisseur zijn van een nieuwe film. Dit geeft weer een heel nieuwe dimensie aan het spelen en prikkelt de fantasie op een ander niveau.

L.O.L. Surprise OMG Movie Doll

De L.O.L. Surprise OMG Movie Doll is nieuw en behoort tot de nieuwe Movie collectie. Hierin zitten kleine poppetjes, maar dus ook grote poppen. Hiermee kun je ook perfect in de L.O.L. wereld spelen, want bepaalde dingetjes zijn echt op formaat van deze poppen gemaakt. Wij ontvingen Spirit Queen, een toffe glamour pop met wit haar en hele gave en stoere details. De verpakking lijkt wat saai omdat het een doos is, maar ook hier is er weer dat uitpakelement. De afbeeldingen op de doos maken het ook echt een hebbeding vind ik.

De doos maak je, net als andere L.O.L. items, in stappen open. Dat verrassingselement blijft dus. Eenmaal open kun je de doos zo vouwen en in elkaar zetten dat je een stage hebt. Heel leuk, want op die manier heb je meteen een wereld voor de pop om in te spelen. Je kindje hoeft zo niet alles te fantaseren. In de doos zelf zitten ook weer doosjes, waarvan eentje een videoband is. Superleuk natuurlijk, al weten denk ik de kindjes van tegenwoordig niet wat dit is.

In de doos zit de pop, welke er natuurlijk weer geweldig uit ziet. Ook zitten er meerdere accessoires in en verschillende outfits, want dat hoort natuurlijk bij een filmster. Op die manier kan jouw kindje verschillende scenes maken met verschillende outfits en accessoires, superleuk! In totaal zit er de pop en 25 verrassingen in met 2 outfits. Er zijn in totaal vier verschillende poppen verkrijgbaar, dus je kunt ze fijn bij elkaar sparen om de hele crew bij elkaar te hebben. De L.O.L. Surprise OMG Movie Doll kost €44,99 en is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online te bestellen bij o.a. Intertoys.nl.

Vind jij L.O.L. ook zo leuk voor jouw kindje?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten