Lange wimpers met de nieuwe M.A.C Magic Extension Mascara

M.A.C Magic Extension Mascara

Mascara’s, niet zo persoonlijker dan dat. Wat voor mij een fijne mascara is kan voor jou totaal niet werken en andersom. Ook zijn er van die alleskunners, waar echt iedereen fan van is. De nieuwe M.A.C Magic Extension Mascara is zo eentje. Hij verlengt, krult en geeft volume in één beweging!

M.A.C Magic Extension Mascara

Met deze nieuwe M.A.C Magic Extension Mascara focust het merk zich op de kwaliteit van verlenging. Veel mascara’s verlengen, maar deze geeft dat vederlichte effect dat je normaal gesproken enkel bij nepwimpers krijgt. Daarnaast houdt het je wimpers flexibel, iets dat veel mascara’s juist niet doen.

Deze nieuwerd komt in een lekkere uitgesproken verpakking. Niet zo gek ook, want het past natuurlijk heel erg bij het idee van deze mascara. Hij geeft je namelijk echt een mega uitgesproken look. Het gebruik van zwart en geel is mooi, maar er staat best wat tekst op waardoor je (ik althans) niet weet waar je moet beginnen.

De verpakking terzijde, want het draait allemaal om de mascara. Het borsteltje loopt taps toe en dat is fijn. Met van die hele dikke borstels lukt het aanbrengen vaak niet zo nauwkeurig en stempel je al snel op je oogleden. Niet fraai, zeker niet als je het weer moet gaan bijwerken. Hiermee is dat dus zeker niet het geval. Wat opvalt is dat de huls perfect is, want ook al is hij nieuw, het borsteltje zit niet vol met overvloedig product.

Het aanbrengen gaat dus helemaal prima en na één laagje zie je al heel goed verschil. Ik breng altijd twee laagjes aan (gewenning) en mijn korte en rechte wimpers zijn omgetoverd tot vavavoom lashes! Ongelofelijk dat een mascara dit effect kan geven! Ik hoef je dus niet te vertellen hoe blij ik hiermee ben!

Deze nieuwe M.A.C Magic Extension Mascara is verkrijgbaar bij de M.A.C verkooppunten en online te bestellen bij Maccosmetics.nl. Hij kost €27,-. Hij is overigens niet waterproof, het zou heel tof zijn als deze er nog voor de zomer zou zijn!

Welke mascara is jouw favoriet?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten