Lekker creatief met de Play-Doh Taartenoven

Play-Doh Taartenoven

Nog even en het is alweer Sinterklaas. Ik vind het een heerlijke tijd en stiekem vind ik het ook altijd erg leuk om cadeautjes voor de kindjes uit te zoeken. Deze Play-Doh Taartenoven is daar één van. Brody is namelijk een echt klei monster en zag deze al op tv voorbij komen. Je snapt…hij stond meteen op z’n verlanglijstje. Met de Play-Doh Taartenoven kunnen kindjes heerlijk creatief spelen, want ze kunnen hier hun eigen taartcreaties mee maken.

Play-Doh Taartenoven

Een superleuke Sint tip als je het mij vraagt, deze Play-Doh Taartenoven. Hij komt in een grote kleurrijke doos die vol zit met allerlei leuke spulletjes. Zo zit er niet alleen de taartenoven in, maar ook allerlei leuke accessoires om de mooiste taarten mee te maken. Denk bijvoorbeeld aan een heuse slagroomspuit, een taartenplateau, een lepel en taartensnijder, vormpjes en natuurlijk een bordje om lekker een stukje van de taart op te leggen.

De oven is lekker interactief, wat wilt zeggen dat hij niet enkel daar staat om naar te kijken. Je kunt er namelijk klei in doen en wanneer je links de hendel omlaag drukt komt er een taartje omhoog, waardoor de klei gevormd wordt tot taart. Leuk is dat je ook een belletje hoort, net zoals de oven wanneer deze klaar is.

Als je de klep van de oven openmaakt kun je de taart er makkelijk uit halen. Pas op…het kan nog heet zijn! Laat hem even afkoelen op het plateau en maak ondertussen de leukste versieringen met de bijgeleverde accessoires. Aan klei geen gebrek, want er zitten maar liefst 5 verschillende kleuren in, in drie formaten potjes. Dat geeft een leuke afwisseling en tal van speelmogelijkheden.

De nieuwe Play-Doh Taartenoven is een dikke aanrader voor kindjes die, net als Brody, graag met klei spelen. Wij zijn sowieso fan van het merk, want de klei is superfijn. Deze leuke nieuwe set kost €29,99 en is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online te bestellen bij bijvoorbeeld Intertoys.nl.

Speelt jouw kindje graag met klei?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten