Lekker creatief met Eerst knutselen, dan spelen!

Eerst knutselen, dan spelen

Van kinds af aan ben ik altijd creatief geweest en dat heeft me tevens in deze richting van werk geduwd. Mijn opleiding was creatief en mijn baan als blogger nu ook. Heerlijk vind ik dat. Gelukkig vinden mijn kindjes het ook leuk om creatief te zijn, ze kunnen er echt hun ei ik kwijt. Wist je dat knutselen ontspannend kan werken? Het is natuurlijk ook ideaal om tijdens deze lockdown te doen. Vandaag laat ik je het boek Eerst knutselen, dan spelen! zien waarmee je samen een heerlijk relax momentje inbouwt.

We zijn tegenwoordig allemaal heel druk. Alle afspraken en verplichtingen vliegen ons om de oren en voordat we het weten is het avond en is de dag voorbij. Sta wat meer stil bij de orde van de dag en bepaalde kleine momentjes. Het boek Eerst knutselen, dan spelen is tevens een fijn moment op je rust te pakken en lekker creatief met de kindjes bezig te zijn. Het leuke van dit boek is dat het een extra speel element heeft.

Eerst knutselen, dan spelen

Eerst knutselen, dan spelen is een vrolijk boek ontworpen om te knutselen en te spelen. Het is daarmee lekker veelzijdig en echt bedoeld om een middag mee te vullen. Het ziet er geweldig en kleurrijk uit, iets dat natuurlijk kinderen helemaal aanspreekt. Het nodigt meteen uit om ermee aan de slag te gaan.

Het fijne van dit knutselboek is dat het je gebruik laat maken van allerlei eenvoudige materialen die bijna iedereen wel in huis heeft. Denk aan knopen voor vrolijke schilderijen en kurken voor speelfiguren. Het boek bevat maar liefst 80 (!!) knutselideeën met stap voor stap instructies en duidelijke voorbeelden. Zo kan iedereen hiermee aan de slag.

Erg leuk vind ik dat de knutselwerkjes zo ontworpen zijn dat je kindjes er meteen mee kunnen spelen. Zo maken ze hun eigen speelgoed en hebben ze weer iets nieuws om een uurtje plezier mee te beleven. Zeker in tijden van lockdown is dit erg leuk om te doen.

Eerst knutselen, dan spelen is een boek dat eigenlijk niet mag ontbreken bij gezinnen met kindjes. Hiermee schakel je echt even af en bouw je een momentje in met de kindjes. Tevens kunnen ze hun creativiteit erin kwijt en maken ze de mooiste kunstwerkjes, waar ze vervolgens mee kunnen spelen. Pak dus snel je knutselspullen erbij en ga ermee aan de slag! Het boek is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en kost €14,95.

Knutsel jij graag met de kindjes?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten