Lekker samen fietsen met Polisport Bubbly+

Polisport Bubbly+

Het lekkere weer is aangebroken en dus gaan steeds meer papa’s en mama’s weer op de fiets samen met hun kindje. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zo iemand ben wie, wanneer het wat kouder is of regent, toch liever de auto pakt dan de fiets. Bij lekker weer is dat een ander verhaal! Vandaag review ik het Polisport Bubbly+ fietszitje, waarmee je samen met je kindje lekker op de fiets erop uit kan.

Polisport was, voordat ik dit fietszitje ontdekte, voor mij nog vrij onbekend. Ik had het merk wel eens gehoord, maar nog nooit iets ervan gezien, laat staan zelf geprobeerd. Polisport Bubbly+ is een ontzettend mooi en modern fietszitje. Het is verkrijgbaar in frisse kleurcombinaties, waarbij wij hebben gekozen voor taupe/mint. Nog belangrijk is dat het ontzettend scherp in prijs is, veilig en eenvoudig in gebruik. En dat willen alle moeders toch?

De Bubbly+ is een redesign van de bewezen en betrouwbare Polisport Bubbly. Het model is wat aangepast en bijgeschaafd om het fietszitje een moderner uiterlijk te geven. Het zitje is verkrijgbaar in een voor- en achterversie en komt in vier aantrekkelijke kleurcombinaties. Fijn is dat ze volledig geassembleerd geleverd worden en je ze dus meteen vanuit de doos direct kunt gebruiken. Snelle montage is gegarandeerd dankzij het nieuwe CFS bevestigingssysteem dat je zonder gereedschap op (e-bike) bagagedragers tot maar liefst 185 mm. breed monteert.

Het zitje straalt best veel eenvoud uit en eigenlijk is het dat ook. Het heeft een moderne en vloeiende vorm en ziet er helemaal prima uit voor je kindje. Wij kozen overigens voor het voorzitje, maar dat was al wel duidelijk denk ik.

Het zitje heeft twee kussentjes, één voor de rug en één voor de bips. Ze zijn van een soort rubber en daardoor makkelijk af te vegen en te drogen. Het neemt namelijk geen water op. Ook kun je ze er helemaal van afhalen, want ze zitten enkel met klittenband vast.

De riempjes zijn makkelijk te verstellen en de sluiting is ook makkelijk vast te maken. Het kan zelfs met één hand open en dicht en dat is fijn voor je kindje.

De achterkant van de Polisport Bubbly+ is ook vrij eenvoudig, maar door deze eenvoud vind ik het eigenlijk ook erg mooi. Het enige wat erop staat is het logo.

Belangrijk bij een fietsstoeltje is, dat je de voetjes van je kindje goed en makkelijk kunt vastmaken. Ook al zijn ze nog vrij klein als ze in het voorzitje zitten, toch ben ik altijd bang dat ze met hun voetjes tussen de spaken kunnen komen. Er zijn genoeg standen om het riempje te verstellen.

Ook de hoogte van de voetensteun kan versteld worden. Moet ook wel, want je kindje groeit natuurlijk snel. Je knijpt simpelweg de uiteinden bij elkaar en schuift het naar boven of beneden.

Wat ik verder erg leuk vind aan dit zitje is het bijbehorende windscherm. Deze is overigens los verkrijgbaar, maar het is geheel anders dan dat ik zelf gewend ben. Hier zit namelijk geen onderscherm op wat het scherm voor de helft dichtmaakt. Dit Polisport scherm is geheel doorzichtig en daardoor valt het bijna niet op. Je kindje kan zo alles goed zien en jij ook!

Zie je wat ik bedoel? Niet alleen voor je kindje is dit fijn, maar ook voor jezelf. Zo zie je goed waar je fietst en blijf je het overzicht houden.


De Polisport Bubbly+ fietszitjes kosten slechts €45,- (voorzitje) en €55,- (achterzitje) en hebben daarmee een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je shopt de Bubbly+ via diverse webshops, zoals Bol.com en Hollandbikeshop.com of vraag ernaar bij je tweewielerspecialist.

Kende jij Polisport al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Lekker samen fietsen met Polisport Bubbly+”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten