Lekker schommelen met je baby!

Schommelstoel.nl

Voor degene die mij op Facebook volgen is dit oud nieuws, maar graag wil ik dit toch even aan jullie kwijt. Jullie wisten vast en zeker al dat ik zwanger was en met veel liefde kan ik jullie vertellen dat 16 juli jl. ons dochtertje Benthe geboren is! Normaal ben ik niet zo van het persoonlijke bloggen, maar dit grote nieuws deel ik natuurlijk graag met iedereen! Wat deze schommelstoel ermee te maken heeft dat lees je verderop!

Het is alweer iets meer dan zes weken geleden dat onze prinses middels een keizersnede ter wereld kwam. Ze was maar liefst drie weken te vroeg! Even schrikken, want als ’s nachts je vliezen breken denk je: dit kan niet, het moet nog even wachten! Na het ziekenhuis gebeld te hebben, hebben we als een gek alle spullen bij elkaar gepakt en zijn we met tig handdoeken naar het ziekenhuis gereden. Nerveus dat mijn vriend en ik waren lieten we alles op ons af komen en vier uurtjes later was Benthe geboren!

Benthe is ons eerste kindje en is geboren, zoals ik al zei, met een keizersnede. Dit omdat ze in stuit lag en ik een ‘gewone’ bevalling niet aandurfde. Alles ging zo goed, dat ik er geen moment spijt van heb gehad. Sterker nog…ik zou het zo nog eens doen!

Benthe doet het vanaf het begin supergoed en ook mijn herstel verliep gelukkig ook erg goed. De tweede dag na de bevalling mocht ik al naar huis, waar de kraamhulp op ons wachtte. Een superlieve vrouw met veel kennis en toewijding. Beter konden we het niet treffen! Omdat een keizersnede altijd een wond geeft, heb je hier natuurlijk veel last van en kon ik dan ook de eerste weken weinig. Zelfs toen de kraamhulp weg was heeft mijn vriend, die gelukkig vier weken vakantie had, de zorg voor Benthe overgenomen. Beetje bij beetje rolde ik erbij in en momenteel gaat het zo goed, dat ik (bijna) alles alleen kan.

Nu denk je natuurlijk…wat heeft in godsnaam die schommelstoel ermee te maken?! Dat ga ik je nu vertellen. Op de babykamer hebben wij een schommelstoel staan om Benthe ’s nachts te voeden. Heerlijk, want met mijn buikwond was het echt geen optie om alsmaar trap op en trap af te gaan met een baby op de arm. Daarbij vinden wij het belangrijk dat ze tijdens de nacht op haar eigen kamertje blijft, zodat ze weet dat ze daar hoort te slapen.

Een schommelstoel op je babykamer is echt ideaal! Tijdens het voeden kun je heerlijk lekker schommelen, iets waar je zelf rustig en relaxed van wordt en natuurlijk je kleintje ook! Voor mij hielp het goed voor mijn buik. Na de bevalling mocht ik zes weken lang geen buikspieroefeningen doen, omdat deze buikspieren zijn doorgesneden en aan de kant zijn geduwd. Deze zijn nogal wat gevoelig en door het schommelen oefen je heel voorzichtig toch een beetje met deze spieren te werken. Zo worden ze wat sterker en voel jij jezelf ook stukken beter. Ben je het schommelen even beu? Dan blijf je lekker rustig zitten, want ook dit kan natuurlijk met een schommelstoel. Daarbij staat een dergelijke stoel ook nog eens erg leuk op de babykamer!

Schommelen kan op de geweldige schommelstoelen van schommelstoel.nl natuurlijk! In de schommelstoelen van schommelstoel.nl zit je niet alleen heerlijk, maar kun je ook nog eens lekker wegdoezelen tijdens het schommelen. Let hierbij wel op je kleintje! Het creëren van een fijne slaapomgeving helpt mee aan een uitgeruste en vrolijke baby. Door het mooie design van de schommelstoelen is dit natuurlijk geen probleem!

Houd je van de zee en een beachlook? Onze babykamer is hier enigzins een beetje op geïnspireerd (denk aan blauwgrijze muren, witte meubeltjes en white wash houten lambrisering). Dan is de Rokade schommelstoel een ideale keuze! Door het design van de houten latjes krijg je een instant zomer gevoel. Zeker als je er accessoires in de kleuren blauw bij voegt. In ons geval heb ik natuurlijk ook nog voor roze gekozen, want wat is een meisjes babykamer zonder roze? Tijdens het voeden van je baby hoor je nog net niet de golven op de achtergrond. Heerlijk relaxed!

Deze geweldige schommelstoel kun je heel eenvoudig shoppen via schommelstoel.nl. De Rokade is nu in de aanbieding voor € 127.-. Liever een ander exemplaar? Kies jouw favoriet, bestel en voor je het weet lig je heerlijk weg te doezelen in één van deze parels.

De voordelen van schommelstoel.nl zijn dat je maar liefst twee jaar garantie hebt, 14 dagen niet goed geld terug garantie en je geen verzendkosten betaald! Woon je in de buurt van Amsterdam? Dan kun je zelfs een kijkje gaan nemen in de showroom (150 m2).

Schommelstoel.nl staat voor service en kwaliteit en dat komen ze ook zeker na! Bezoek dus snel de webshop en bestel jouw favoriete schommelstoel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten