Lentegeur: Coach Dreams

Coach Dreams

Onlangs kwam er al een review voorbij van een nieuwe lentegeur en vandaag komt daar eentje bij. Coach komt namelijk met een nieuw parfum: Coach Dreams! De verpakking is letterlijk om van te dromen zo mooi en die geur jongens…Ontdek dit parfum nu in deze blog!

Coach Dreams

Coach ken je misschien wel al. Het Amerikaanse merk is vooral bekend van hun dure tassen. Ze hebben ook geregeld andere items en introduceren nu hun nieuwste Coach Dreams geur. De geur is geïnspireerd op de vrijheid en het avontuur van een road trip door Amerika. Wij als Amerika liefhebbers kunnen ons daar geheel in vinden!

De geur neemt je mee op een reis vol mogelijkheden. Hij is samengesteld door parfumeur Antoine Maisondieu. In de topnoten bevinden zich tonen van vers fruit zoals sinaasappel en peer. In het hart zit gardenia en cactus bloem. De basis bestaat uit het sensuele Joshua Tree en muskus. Hiermee is de geur erg speels en modern.

De verpakking is supermooi! Het doosje heeft me al helemaal ingepakt, want het is roze en bestaat uit veel glitters! Als dit in de schappen staat trekt het me meteen aan en ik word er hebberig van. De flacon is vrij eenvoudig, maar de dop is bijzonder. De flacon doet denken aan een ouderwetse apothekersfles en de dop heeft de vorm van de Coach roos. Eigenlijk is het geen dop, maar meteen de spraycap. Ik had de eerste keer dus niet goed gekeken en had het meteen al gesloopt. Gelukkig kon ik het er nog op maken 😉

De geur? Die is heerlijk! Hij is modern, speels maar ook een tikkeltje uitdagend. Vernieuwend ook, want hij lijkt naar mijn idee niet te neigen naar een bestaande geur. Vaak kom je wel eens herkenbare geurnoten tegen, waardoor een geur je laat denken aan een andere geur, maar deze heeft dat dus niet. Coach Dream is verkrijgbaar in drie inhoudsmaten: 40 ml. kost €39,-, 60 ml. kost €70,- en 90 ml. kost €90,-. De geur is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.

Wist jij dat Coach ook parfums heeft?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Lentegeur: Coach Dreams”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten