Let’s Sing 2021!

Let's Sing 2021

Sinds deze maand is de nieuwe game Let’s Sing 2021 uit. Het belooft weer een spektakel te worden aan muziek, want de playlist is superleuk! Wij kregen hem en probeerden hem uit.

Let’s Sing 2021

Sinds half november is de nieuwste game Let’s Sing 2021 uit. De swingende nummers van deze editie krijgt iedereen aan het bewegen en dat is met name in deze tijden heel erg leuk. Het geeft een moment van ontspanning en plezier.

Nieuw in het spel is de ‘Legend’-mode voor één speler om carrière te maken om de volgende superster te worden. Dat is natuurlijk leuk, want zo zit er ook wat opbouw in het spel. Je speelt hierbij tegen 16 uitdagers met elk 3 basisuitdagingen en een eindgevecht. Speel je liever in een team, dat kan ook. Je kunt maximaal met 4 spelers spelen. De game analyseert de zangprestaties van alle spelers op een zinvolle en gepersonaliseerde manier. Je verdient dus niet alleen medailles, maar krijgt ook nog eens welverdiende feedback! Het leuke van dit spel zijn de verschillende spelvarianten (maar liefst 7!). Zo is er de genoemde Legend Mode, Classic, Mixtape 2.0, Feat., Jukebox, World Contest en Let’s Party.

De 30 nummers van deze editie zijn lekker eigentijds, maar er staan ook een paar klassiekers tussen. Ik ga ze niet allemaal benoemen, maar zo staat er bijvoorbeeld Dance Monkey van Tones and I op (Benthe haar favoriet), Yummy van Justin Bieber en If I can’t have you van Shawn Mendes. Leuk is dat bij elk nummer de originele videoclip afgespeeld wordt. Zo zit je er middenin!

Wij ontvingen het spel incl. 1 microfoon. Superhandig, want hiermee kun je meteen beginnen met spelen. Hij is er ook met 2 microfoons of alleen de game zelf. Heb je geen USB-microfoon, dan kun je ook gewoon de Let’s Sing Microphone-app downloaden op je smartphone en deze als microfoon gebruiken. Vanzelfsprekend werkt een microfoon veel fijner. Wat wij van deze game vinden? Hij is onwijs leuk! Met name om samen met de kindjes te spelen is dit super. Ook met vrienden en familie is dit een leuke activiteit!

Let’s Sing 2021 is beschikbaar voor de PlayStation4, Nintendo Switch en de Xbox-One familie. De game zelf kost €39,99, met een microfoon erbij kost het €49,99 en met twee microfoons €59,99. Ben je uitgezongen met deze nummers, dan kun je ook nieuwe songpakketten kopen in de online winkel.

Speel jij wel een karaoke?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Let’s Sing 2021!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten