Leuk en praktisch Sint cadeau: een persoonlijke lunchset van Goedgemerkt!

Goedgemerkt lunch

Wanneer je kindjes naar school gaan is het tijd voor een eigen broodtrommel en drinkbeker. Natuurlijk zijn er hierin heel veel leuke varianten te vinden, maar nog leuker is om beiden zelf te ontwerpen. Je kunt nu bij Goedgemerkt namelijk een persoonlijke broodtrommel en drinkbeker laten maken met de naam van je kindje erop. Hoe dat eruit ziet en voor welk design wij hebben gekozen?…

Goedgemerkt

Ken jij de webshop Goedgemerkt al? Ik heb er al een paar keer mee samengewerkt en ben er nog steeds heel blij mee. De vorige keer kregen we namelijk naamstickers en kledingstickers met de namen van beide kindjes erop. Deze plakken we nu nog steeds overal op. Denk aan jasjes, maar ook rugzakken, gymspullen etc. Heel leuk is dat ze nu ook broodtrommels en drinkbekers personaliseren met de naam van je kindje erop.

De broodtrommel

De broodtrommel vind ik fantastisch. Hij bestaat namelijk uit een uitneembare binnenkant (heel handig met afwassen) met 3 vakjes. Zo kun je bepaald eten apart aanbieden, zonder dat het bijvoorbeeld aan de gesmeerde boterham blijft plakken. Ook voor kindjes is dit top, want juist doordat je met aparte vakjes werkt eten ze meer. Klinkt gek, maar ervaring leert dat dat echt zo is. De buitenkant is nog leuker, want je kunt er de naam van je kindje op laten drukken. Naast de naam kun je ook nog kiezen voor een leuke passende afbeelding. Benthe is bijvoorbeeld helemaal weg van paarden en Brody van gamen, dus deze keuze sprak voor zich. Ook kun je zelf de kleuren kiezen van de trommel, de tekst en het lettertype.

De drinkbeker

Datzelfde geldt eigenlijk voor de drinkbeker. Ook hier kun je de naam op laten drukken van je kindje in meerdere kleuren en lettertypes. Wil je enkel de naam, dan is dat prima, maar wil je er net als op de broodtrommel een afbeelding bij kan dat ook. Om geheel in het thema te blijven koos ik bij Benthe weer voor het paard en bij Brody voor het game thema. De kleuren liet ik ook hetzelfde, want op die manier hebben ze beiden een superleuk setje!

Als je het mij vraagt is dit een onwijs leuk en origineel cadeau van de Sint. Zeker wanneer je kindje net naar school gaat of de lunch spulletjes aan vervanging toe zijn. Naast de feestdagen zijn dit soort dingen natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen of om gewoon zelf voor je kindje te maken. Probeer het eens zelf op Goedgemerkt.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten