Leuk leestips voor de herfst!

leestips

Nu we veel binnenzitten en het ons binnen gezellig moeten maken, is het even uitrusten met een goed boek heerlijk. Kaarsjes erbij, een lekker kopje thee en een koekje. Pak je favoriete kussen en geniet! Een tijdje geleden kreeg ik drie leuke boeken toegestuurd en vandaag vertel ik er wat meer over. Het zijn echte leuke leestips!

Op Instagram heb je ze misschien al voorbij zien komen, de leesboeken die ik afgelopen zomer toegestuurd kreeg. Complete verrassingen overigens en vaak zijn juist die het leukste. Vandaag deel ik deze leuke leestips met jullie!

Die vakantie in Frankrijk

Die vakantie in Frankrijk is een heerlijk boek! Het gaat over Leah Beaumont die met haar familie naar de Franse Provence is gereden. Het wordt niet zomaar een relax vakantie, maar een heuse werkvakantie. Denk aan verliefde tieners, een scheidend echtpaar, een onverwachte zwangerschap en zoekgeraakte moeder. Het boek omvat alle ingrediënten om te blijven boeien en ik heb het dan ook binnen een paar dagen uitgelezen. Tussen alle problemen door proef je overigens Frankrijk!

Die vakantie in Frankrijk – Sue Moorcroft – ISBN 9789045216607 – €19,99


Dromen van Italië

Nog zo’n heerlijk feel-good boek is Dromen van Italië. Het boek gaat over een dorpje genaamd Montenello. Hier staan veel huizen leeg en de burgemeester wilt het dorpje weer nieuw leven inblazen. Dat doet hij door huizen voor €1,- te verkopen. Meerdere stellen schrijven zich in en gaan een heus avontuur aan. Ook dit boek las zo weg en vond ik erg leuk. Het liet me wat denken aan het tv-programma waarin stellen een huisje in Spanje kochten voor een prikkie en dat gingen opknappen. Tijdens het lezen van dit boek was het net of je jezelf in het verhaal waande, super!

Dromen van Italië – Nicky Pellegrino – ISBN 9789026151620 – €20,-


De make-over

Een hartverwarmend, hilarisch en sexy verhaal, dat is De make-over! Georgies familie heeft een goedlopend renovatiebedrijf, maar zij wilt hier niet in meewerken. Ze organiseert kinderfeestjes en maakt anderen graag aan het lachen, maar besluit dan toch om een vrouw van de wereld te worden. Hiervoor heeft ze een nieuwe opzet voor haar bedrijf nodig, een nieuwe garderobe, een nieuwe look en hoppa de markt op. Ze richt in feite haar nieuwe leven in en het boek neemt je mee in deze fase. Tel daarbij een nieuwe vlam op en het verhaal is compleet. De make-over is een echt meidenboek en geeft je inspiratie wanneer je dat nodig hebt.

De make-over – Tessa Bailey – ISBN 9789045216102 – €15,-

Benieuwd naar deze boeken? Je kunt ze online bestellen bij o.a. Bol.com. Mijn favoriet van allemaal is Dromen van Italië, dat had ik echt binnen no time uit! Alle boeken lezen lekker weg en vormen perfect leesvoer voor het najaar!

Welk boek van deze leestips spreekt jou het meest aan?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten