Leuke kidsgadgets

Ditverzinjeniet

Benthe is, net als elk kind, dol op speelgoed. Vaak speelt ze even met dingen als ze net nieuw zijn en erna lig het ergens onderop in haar speelgoedkist. Erg jammer, want soms zijn die dingetjes vrij duur. Vandaag laat ik je twee kidsgadgets zien waar ze tot nu toe nog steeds blij mee is.

Zo kreeg ze Henry, een mini stofzuiger. Mevrouw wilt altijd meehelpen als ik ga stofzuigen (en dat is vaak..) en natuurlijk is dat niet erg praktisch. Het stofzuigen schiet dan niet op, terwijl ik het eigenlijk zo snel mogelijk achter de rug wil hebben aangezien het aardig druk is met twee kleine kindjes in huis. Nu heeft ze dus haar eigen mini stofzuiger waarmee ze elk kruimeltje na het koekjes eten opzuigt.

Deze mini stofzuiger heet Henry en is natuurlijk geïnspireerd op de grotere variant ervan. Je ziet ze overigens niet zo heel veel meer vind ik en dat is maar goed ook. Ik vind ze namelijk spuuglelijk in het groot! Dit kleintje is trouwens wel leuk hoor, hihi. Benthe vindt hem ook echt leuk en daar gaat het uiteraard om.

Eigenlijk is Henry een handige stofzuiger voor al die kruimels op je bureau en voor je computer. Er komen zelfs twee mini hulpstukken bij. Leuk idee, maar als je het voor je kindje gebruikt kun je die het beste weg doen. Ze raken namelijk alleen maar kwijt en sommige kindjes kunnen dit ook in hun mond stoppen. Henry kost overigens €14,95 en werkt op batterijen.

De tweede leuke gadget is iets waar ze net pas mee overweg kan. Eerder was Benthe er nog wat te klein voor. Het is namelijk een radiografisch bestuurbaar VW busje. Superleuk! Vroeger had ik zelf ook een dergelijke auto, al was die toen wat groter. Ik vond dit altijd geweldig, dus was erg benieuwd naar wat Benthe ervan zou vinden.

De afstandsbediening is vrij eenvoudig te leren. Ik neem aan dat de foto voor zich spreekt toch? Het lukt Benthe zo half half. Ze kan ermee vooruit en achteruit, maar tegelijkertijd met haar ander handje sturen is wat moeilijk. Het busje krijgt het dus aardig te verduren hihi.

Het busje kun je zelf naar wens pimpen. Er zitten namelijk drie velletjes stickers bij. Natuurlijk kun je het ook lekker naturel laten. Het materiaal is plastic en kan daardoor aardig wat botsingen weerstaan. Het busje werkt op batterijen en kost €39,95.

Voor meer kidsgadgets, maar ook gadgets voor jezelf of om cadeau te doen bezoek je Ditverzinjeniet.nl. Daar verkopen ze namelijk ontzettend veel leuks voor iedereen!

Welke gadget vind jij het leukste?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Leuke kidsgadgets”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten