Leuke zomerlook van My Jewellery

my jewellery

De zomer is losgebarsten en binnenkort mogen wij gaan genieten van een heerlijke vakantie op Mallorca! Heel fijn, want wat hebben we er naar uitgekeken. Om helemaal in stijl vakantie te vieren kreeg ik van My Jewellery een geweldige zomerse outfit, ideaal voor elke dag!

My Jewellery, het is een winkel waar je me voor kunt wakkermaken. Wat hebben ze leuke dingen in de shop! Zowel online als offline kun je er lekker winkelen. Hadden ze vroeger nog enkel sieraden, nu is daar zoveel meer bijgekomen. Denk aan kleding met de allernieuwste trends en kleur, tassen en accessoires. Ze verkopen alles om jouw look helemaal compleet te maken. Superleuk!

Deze zomer ging ik voor deze geweldige rok. Hij valt wat langer, maar is niet helemaal een maxi model. Super, want als je wat van je benen ziet (al is het enkel je enkels) dan lijk je net iets langer. Ook komen je schoenen of laarzen dan net wat beter tot hun recht. Ik draag hem hier met mijn Allstars, maar hij is ook goed draagbaar met chunky sneakers, slippertjes en zelfs laarsjes. De vrolijke kleuren springen er meteen uit en maken een saaie outfit helemaal hip! 

Ik koos verder nog deze te leuke top. Het was de bedoeling om hem op de rok te dragen, maar samen maakt het mij allemaal erg breed. Los dus bij mij veel leuker! Hij is wit en heeft een ietwat opstaande kraagje en mooie volants.

Het maakt je boven wat breder, wat erg leuk is wanneer je bijvoorbeeld daar de nadruk op wilt leggen. Door het opengewerkte detail ziet het er heel mooi uit. Naast op deze rok is deze top ook geweldig op een high mom jeans!

Voor de koudere avonden koos ik er dit lichtblauwe vest bij. Achteraf vind ik het niet helemaal bij mijn outfit staan (ik had gedacht dat het leuker met elkaar te matchen was), maar los kun je het op heel veel verschillende outfits dragen. De lichtblauwe kleur is vrolijk en past bij heel veel andere kleuren. Het is gebreid en daardoor lekker warm. De grotere knopen zijn een leuk detail.

Wat vind jij van mijn zomerse outfit?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten