Leurs Kerstshow 2020!

Leurs kerstshow 2020

Degene die mij kennen weten dat ik helemaal weg ben van Kerstmis. Je kunt me nergens blijer mee maken dan een rondje tuincentrum en genieten bij de kerstafdelingen van allerlei winkels. Vorige week bezocht ik mijn favoriete tuincentrum: Leurs! Het is een begrip in Venlo en omstreken en er komen zelfs mensen vanuit heel Nederland om de mooie kerstshow te bewonderen. Vandaag laat ik het je uitgebreid zien in een verslagje van mijn bezoek aan de Leurs Kerstshow 2020!

Door het hele Corona-gebeuren gaat er veel anders dit jaar dan normaal. Zo ook het shoppen voor Kerst. Bij Tuincentrum Leurs kun je gelukkig heel rustig en veilig je kerstinkopen doen. Ze zijn dit jaar namelijk elke werkdag open tot 20:00 uur om zo de drukte te verspreiden. Ik was er op een doordeweekse avond en was soms bijna de enige in de ruimte. Ongelofelijk, want ik ken Leurs als een populaire winkel met veel drukte, maar dat is nu dus heel anders. Zelf ben ik daar maar wat blij mee, want zo kan iedereen rustig komen kijken.

De buitenkant is uiteraard mooi versierd. Als je komt aanrijden zie je het al liggen. De parkeerplaats is groot genoeg, dus je hebt altijd een plekje. Eenmaal uit de auto kom je meteen in kerstsferen, want op de parkeerplaats is er fijne muziek. Nu was dat nog gewone muziek, maar meer richting de feestdagen wordt dat enkel fijne kerstmuziek. Je bent overigens, net zoals in bijna alle winkels, verplicht om een winkelwagentje mee te nemen en een mondmasker te dragen.

Eenmaal binnen weet ik weer waarom ik zo verliefd ben op deze winkel. Bij Leurs weten ze namelijk heel goed hoe ze moeten stylen om je die ultieme kerstbeleving te geven. Ik zei het al in mijn stories afgelopen woensdag, ik kan er wel wonen. Wat is het een heerlijke winkel! Eerlijk toegegeven kom ik er tot aan Kerst soms wel elke week. De sfeer is super en er is altijd wel iets nieuws te zien.

De Leurs Kerstshow 2020 heeft veel elementen van die van vorig jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Ik zie genoeg leuke nieuwe producten en nieuwe stylingstips. Zo wilde ik mijn boom dit jaar in het wit en rood steken, maar is daar de keuze voor warm groen bijgekomen. Het liefst zou ik van elke stijl een kerstboom neerzetten, maar helaas hebben we die ruimte niet in huis.

Leuk is altijd de afdeling waar de Kerstshow begint, namelijk de Lemax huisjes. Leurs is er een kei in om mooie plaatjes neer te zetten en complete dorpen te bouwen. Denk ook aan hoogteverschillen en leuke doorkijkjes. Je kijkt er je ogen uit en onze kindjes vinden dit dan ook echt te leuk!

Bij Leurs is er veel in thema en kleur verdeeld. Zo vind je een complete afdeling met rood als hoofdkleur. Het straalt de klassieke Kerst uit en is heel erg traditioneel. Ik hou hier echt van, gezelligheid op en top! Ook zijn er meerdere plekjes om leuke foto’s te maken, zoals de stoel van de kerstman.

Op meerdere plekken zie je ook duidelijk de richtlijnen die deze winkel overigens heel goed nastreeft. Zoals je op de foto ook al kunt zien is het er onwijs rustig en zijn de paden lekker breed. Je kunt elkaar dus goed inhalen of rustig even voor de rekken kijken zonder dat er iemand achter je aan het wachten is. Leuk om te zien is overigens de animal/safari trend, die ook dit jaar wordt doorgevoerd tot in de boom. Erbij staan mooie gouden items, prachtig en lekker luxe!

Exclusievere ornamenten kun je ook vinden bij Leurs. Denk aan merken, maar ook hele mooie met de handgemaakte items. Zo zijn de notenkrakers altijd erg mooi om te zien. De zachtroze trend is overigens ook weer terug, iets dat heel erg mooi staat in een besneeuwde boom!! Lekker romantisch!

Houd je van hysterisch, roze en felle lampjes? Dan is de roze unicorn afdeling jouw ding. Benthe kijkt er haar ogen uit, want er hangen overal feeën en unicorns. In de bomen hangen geweldig mooie lampjes in de vorm van magische bloemen en je loopt er zomaar onder een stel vrolijke beren door.

Het einde van de Leurs Kerstshow komt in zicht met het pauwenthema. Ook dit staat bomvol kleur en stiekem vind ik het prachtig om te zien. Het is mij persoonlijk iets te druk voor in huis, maar hier ziet het er erg indrukwekkend uit. Het zorgt ervoor dat je eigenlijk nog lang niet naar huis wilt gaan.

Ook nieuwsgierig geworden naar de Leurs Kerstshow 2020? Je bezoekt Tuincentrum Leurs aan de Straelseweg 370 in Venlo. Via de autoweg is dat ontzettend makkelijk bereikbaar en wil je het combineren met een bezoekje aan Venlo is het ook top, want dat ligt kortbij.

Ben jij al eens bij een kerstshow van Leurs geweest?

– samenwerking –

2 gedachten aan “Leurs Kerstshow 2020!”

  1. Iedereen die een beetje kreatief is, weet hoeveel werk en fantasie nodig is om het z mooi te maken, ik heb van de fotos genoten, maar ben te ver weg (Mannheim/Ludwigshafen) om even binnen te kommen. Bedankt voor deze voorkerstelijke groeten ! Verder zo! en veel sukses, Annie Herberger/Deidesheim-Duitsland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten