Lezen is leuk met Hey Reader! + winactie!

Hey Reader

Wist je dat lezen ontzettend belangrijk is voor de taalontwikkeling van je kindje? Zelfs als ze baby zijn is het belangrijk dat je hem of haar dagelijks voorleest. Nu Benthe in groep 3 zit krijgen we pas echt met lezen te maken, want mevrouw leert in rap tempo om zelf te lezen. Om het lezen thuis te blijven stimuleren is er iets leuks, namelijk Hey Reader!

Hey Reader

Hey Reader is een boekenbox voor lees- en speelplezier. Voor een relatief klein bedrag per maand krijg je elke maand een superleuk kinderboek en toffe doe-dingen in de brievenbus. Op die manier kan je kindje op zijn of haar niveau bezig blijven met taal en dat is natuurlijk ontzettend leuk en leerzaam!

Wat betreft het leerniveau kun je kiezen uit 3 niveaus. Zo is er een box van 4-5 jaar, 6-7 jaar en een box voor 8-9 jaar. Zo blijft je kindje uitgedaagd en krijgt het spullen op zijn en haar eigen niveau. De inhoud van de box verschilt uiteraard per maand. Ga je voor een vol jaar lidmaatschap, dan heb je aan het einde 12 boeken die je kindje kan uitlezen. Super dus!

Wij kregen onlangs onze eerste box thuis en ik was er meteen enthousiast over. De doos zelf ziet er namelijk al erg uitnodigend uit en is al een speelitem op zich. In de doos zitten allerlei leuke verrassingen. Het eerste pakket dat je krijgt bevat een leesboek, een boekmagneetje van die maand en de magnetische Superleeskalender. Hierover vertel ik je zometeen meer. De boxen die volgen bevatten een leesboek en leuke doe-dingen met (lees)opdrachten. Hier ben ik dus ook erg benieuwd naar.

Wij hebben het pakket voor 6-7 jaar, waarin je kindje zelf leert lezen. Er zit dus ook een leesboek in dat je kindje zelf al kan lezen met korte zinnen en niet al te moeilijke woorden. Om het leuk en interessant te houden staan er op elke bladzijde leuke illustraties. Deze maand zat er het boek Bob Popcorn in, wat ik overigens aardig dik vond. Voordat Benthe dit uit heeft zijn we al weken verder. Wij gaan dus ook regelmatig uit het boekje voorlezen om de vaart erin te houden.

In de eerste doos die je ontvangt zit een gratis magnetische Superleeskalender. Hiermee maak je lezen een vast onderdeel van de dagplanning. Hij of zij kan namelijk sterren verdienen als er gelezen wordt. Bij de set komen 60 magneetjes en een stift die uitwisbaar is. Elke maand ontvang je nog een mini boekmagneetje, leuk voor deze kalender!

Wat wij van Hey Reader vinden? We vinden het supertof!! Benthe leest sowieso al heel graag en vind dit heel erg leuk. Om op deze manier elke maand nieuw leesvoer te krijgen is natuurlijk super. Ook de bijbehorende kalender die erbij zit bevalt erg goed en we kijken nu al uit naar de box van volgende maand!


Winactie

Namens Hey Reader mag ik één van jullie blij maken met een welkomstbox van Hey Reader. Zo kun je de box proeven en proberen samen met je kindje en wie weet heb jij wel iets nieuws ontdekt. Wat je moet om kans te maken?

– Laat een leuke reactie achter onder dit artikel waarin je vertelt waarom en voor wie je de welkomstbox wilt winnen.

– Volg Hey Reader en Zazazoo op Instagram

That’s it. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen bij je reactie, want daarop dien ik je te bereiken als je gewonnen hebt. Succes!!


Hey Reader kun je online bestellen voor €19,95 per maand. Je kunt een abonnement afsluiten of een eenmalige bestelling doen van 3 of 6 maanden. Naast dat dit heel leuk is voor je eigen kindje is het ook heel leuk om cadeau te geven!!

Zou jij Hey Reader voor je kindje aanschaffen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

6 gedachten aan “Lezen is leuk met Hey Reader! + winactie!”

  1. Mijn zoon is negen maar heeft al drie moeite met lezen en vorige week eindelijk gehoord dat hij dyslectisch is.
    Hij houdt van lezen en ik denk om hem nog meer te stimuleren wil ik dit weleens proberen.

  2. Lezen is nog steeds niet de hobby van mijn zoon, ik zou het leuk vinden om eens te kijken wat hij van een 8-9 jarige box vind.

  3. Boeken lezen is leuk. Leesstimulans bij kinderen is erg belangrijk. Ik ben daarom erg benieuwd naar deze welkomstbox. Een mooie manier om kennis te maken en te kijken of het iets voor ons is. Ik doe mee voor mijn zoon voor het niveau 8/9 jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten