LimberLux Rose Quarts Roller & Gua Sha Massage set incl. serum!

Vandaag mag ik jullie weer iets heel erg leuks laten zien. Het is een beauty trend die al even bestaat, maar evengoed nog vrij nieuw is. Ik heb het over de Rose Quarts rollers! Misschien ken je ze al, misschien ook niet. Vandaag review ik de LimberLux Rose Quarts Roller & Gua Sha Massage set incl, het Vitamine C en hyaluronzuur serum!

Rose Quarts Roller & Gua Sha Massage set

Als beautyblogger kende ik dit soort rollers natuurlijk al langer, maar ik heb er tot nu toe nog nooit mee gewerkt. Heel nieuwsgierig was ik dus toen dit pakketje binnenkwam. Deze set van LimberLux bevat naast de Rose Quarts Roller ook een Gua Sha plaatje. Beide producten zijn ideaal om je gezicht mee te masseren dat zorgt voor een jongere uitstraling.

De verpakking van de set is erg mooi. De kleurtjes spreken me aan en als je het doosje open doet zitten beide producten er mooi in gepresenteerd. Dit zorgt ervoor dat je er meteen mee aan de slag wilt gaan.

Is het de eerste keer dat je de roller en het plaatje gaat gebruiken? Geen nood, want mocht je niet weten hoe dat te doen helpt LimberLux je een handje. Aan de binnenkant van het deksel staan namelijk de instructies van zowel de roller als het plaatje. Het staat allemaal makkelijk uitgelegd met tekst en illustratie zodat echt iedereen het kan.

De Rose Quarts Roller en het Gua Sha plaatje zien er niet alleen heel erg mooi uit, maar ze voelen ook nog eens zeer prettig aan. De Rose Quarts roller, ook wel de rozenkwarts roller, is niet geheel nieuw. Sterker nog…het bestaat al eeuwen en behoort tot de eeuwenoude Chinese schoonheidsrituelen. Het masseren met de roller helpt je huid op meerdere manieren.

Zo verminderen rimpels en fijne lijnen, verbetert het de elasticiteit en bloedsomloop van de huid, helpt het gezichtsspieren en de huid te ontspannen en werkt het als een soort lymfedrainage om giftstoffen af te voeren. Wallen en donkere kringen onder je ogen worden minder en je huidverzorgingsproducten worden beter door de huid opgenomen. Al met al dus een product dat je zeker wenst te gebruiken.

Het Gua Sha plaatje werkt eigenlijk precies hetzelfde dan de roller, alleen heeft het een andere vorm. Hiermee kun je wat meer en anders te werk gaan dat de roller. Het plaatje kun je bijvoorbeeld ook op je benen gebruiken en je rug om meer te ontspannen.

De Rose Quarts Roller & Gua Sha worden gemaakt van 100% natuurlijke rozenkwarts. Voor een fijn effect leg je de producten 10 minuten voor gebruik in de koelkast. Na gebruik maak je de producten schoon met milde zeep en spoelt ze af met water. Droog ze altijd goed voordat je ze weer opbergt. De set kost slechts €34,50.


Vitamin C Hyaluronzuur serum

Het vitamine C Hyaluronzuur serum is een krachtig anti-aging serum dat geschikt is voor alle huidtypen. Het zit vol anti-aging ingrediënten, zoals vitamine C (dit beschermt de huid tegen vrije radicalen en vertraagt hierdoor het verouderingsproces en de vorming van rimpels en fijne lijntjes). In tegenstelling tot de normale vitamine C bevat dit serum een andere soort dat minder snel oxideert en het veel minder irriterend voor de huid is. Tevens bevat het serum hyaluronzuur, wat de aanmaak van collageen stimuleert en rimpels en fijne lijntjes vermindert. Ook ondersteunt het de elasticiteit van de huid. Aloë Vera extract en kamperfoelie extract hydrateren en kalmeren de huid.

Het serum zit in een airless pompflacon dat er mooi en luxe uit ziet. Door dit systeem wordt het product niet telkens aan nieuwe lucht blootgesteld, waardoor de vitamine C langer goed blijft.

De textuur is heel dun. Het lijkt een water, maar neigt ook een heel klein beetje naar een gel. Het smeert hierdoor ontzettend goed en je hebt ook maar een heel klein beetje van het product nodig. Het trekt ontzettend goed in en je voelt nog niet eens dat je het draagt. Dit Vitamin C Hyaluronzuur serum is niet getest op dieren en vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten en geurstoffen. Het kost €24,95 voor een inhoud van 30 ml.

Beide producten zijn echt next level in huidverzorging en ontzettend fijn om te gebruiken. Het setje met de Rose Quarts Roller is ook nog eens heel mooi om straks onder de boom te leggen, want de verpakking is al een cadeautje op zich. Beide items kun je online bestellen op www.limberlux.nl.

Heb jij al eens een Rose Quarts Roller geprobeerd?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten