Little Tikes My Real Jam!

Little Tikes My Real Jam

Muziek maken is voor veel kinderen erg leuk. Van kleins af aan zijn ze er eigenlijk al mee bezig en hoe leuk is het dan wanneer je kindje met muziek kan opgroeien. Zelf muzikaal zijn kan grote voordelen hebben op latere leeftijd, maar als kind zijnde is het met name gewoon leuk. Bij Little Tikes wisten ze dat, want onlangs is de Little Tikes My Real Jam lijn gelanceerd met daarin maar liefst 5 muziekinstrumenten!

Little Tikes My Real Jam!

Met Little Tikes My Real Jam wordt elk kind een echte rockster. Sloeg je voorheen op potten en pannen i.p.v. een drumstel en gebruikte je een borstel als gitaar? Dat hoeft nu niet meer. De My Real Jam collectie bestaat uit 5 verschillende instrumenten, waaronder een elektrische gitaar, een akoestische gitaar, drums, een DJ mixer draaitafel en het keyboard. Deze laatste hebben wij ontvangen en laat ik vandaag aan jullie zien.

Het keyboard is lekker compact, waardoor het op elke slaapkamer of in elke kast van je kindje past. Het ziet er, zoals we van Little Tikes gewend zijn, lekker kleurrijk uit en nodigt meteen uit om mee te spelen. Fijn voor de ouders is dat er een volumeregeling op zit, zodat ouders zelf kunnen bepalen wanneer er veel geluid gemaakt mag worden en wanneer het rustig moet zijn en zachtjes spelen de bedoeling is. Een hele fijn functie is de Bluetooth functie. Hiermee kun je een apparaat via Bluetooth verbinden met het instrument, waardoor jouw kindje met elk liedje kan meespelen dat hij of zij wilt. Is er een liedje waar ze niet genoeg van kunnen krijgen? Speel het dan lekker hier mee af en laat ze het concert van hun dromen geven.

Alle instrumenten en dus ook het keyboard hebben 4 standen. De eerste stand is met de band spelen, waardoor je dat echte muziek gevoel krijgt. Solo jammen is bedoeld wanneer je kindje echt alleen de show wilt stelen. Ook kun je vrij spelen, waardoor hij of zij echt kan oefenen met muziek maken en de laatste stand is de Bluetooth stand.

Het Little Tikes My Real Jam keyboard komt, net als de andere muziekinstrumenten uit de lijn, in een herbruikbare verpakking welke gebruikt kan worden als opbergkoffer om het instrument in op te bergen en te dragen. Het keyboard kost €34,99 en is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online te bestellen bij o.a. Intertoys en Bol.com.

Speelt jouw kindje graag muziek?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten