L’Occitane en Provence Invigorating face & eye mask

L'Occitane en Provence Invigorating face & eye mask

Maskers, ik ben er dol op! Ik heb dan ook al een hele collectie hier thuis liggen waarmee ik lekker varieer. Heerlijk vind ik die extra verzorging. L’Occitane komt nu met een nieuw masker: het L’Occitane en Provence Invigorating face & eye mask. Dit masker is zowel geschikt voor je gezicht als je ogen en is heerlijk zomers!

L’Occitane en Provence Invigorating face & eye mask

Het nieuwe L’Occitane en Provence Invigorating face & eye mask laat de vermoeide huid stralen. Denk hierbij aan een doffe huid en wallen onder de ogen. Nu we allemaal zo langzamerhand uit de quarantaine periode komen merk ik dat het toch wel een aanslag op o.a. mijn huid is geweest. Moeheid slaat toe en dat zie je al snel terug aan mijn gezicht. Mijn huid kan dus zeker wel een oppepper gebruiken met dit nieuwe masker.

Het masker bevat o.a. vers gesneden meloen uit de Provence. Het beschermt en hydrateert de huid voor een mooie verkwikte huid die weer straalt. Meloen bevat o.a. vitamine C dat bekend staat voor zijn antioxiderende eigenschappen veroorzaakt door agressie van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de weerelementen. Het beschermt en hydrateert je huid.

Het masker komt in een mooie en vrij grote glazen pot met een inhoud van 75 ml. Het ziet er helemaal in lijn uit met de rest van de L’Occitane producten, goed gedaan dus! Het doosje straalt meloen en zomer uit en dat is precies waar ik blij van word!

De textuur van het masker is als een zachte crème. Het voelt heel zacht en comfy aan op de huid. Verfrissend ook een beetje en dat is ideaal tijdens de wat warmere lente- en zomerdagen. Wat mij verder nog opvalt is die heerlijke zomerse geur van meloen. Super fruitig en heerlijk fris! Na gebruik voelt mijn huid superfijn aan en heb ik die natuurlijke glow weer terug.

Dit nieuwe masker kun je ook op de huid rondom je ogen gebruiken. Breng het daar net zoals je op je gezicht zou doen aan. Hierbij merk je meteen de frisheid van het masker en dat is fijn, want het verfrist meteen je oogopslag. Ook vermindert het vrijwel direct wallen onder je ogen, dus heb je een zwaar nachtje gehad gebruik dit dat zeker!

Het nieuwe L’Occitane en Provence Invigorating face & eye mask is het meest geschikt voor de gemengde tot vette huid, maar de normale huid kan dit ook heel goed gebruiken. Een potje van 75 ml. kost €28,-. Wil je het graag eens uitproberen, dan kun je ook de probeerverpakking kopen voor €4,50. Hier zit 6 ml. in en dat is goed voor één a twee toepassingen. Je koopt dit fijne nieuwe masker bij een filiaal van L’Occitane en Provence of bestelt het online op Loccitane.com.

Welk masker gebruik jij graag?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten