L’Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

L'Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

L’Occitane heeft haar bestseller opnieuw gelanceerd en geformuleerd voor een nog betere werking. Ik heb het over het L’Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum nachtserum. Ik ben er helemaal weg van en waarom vertel ik vandaag!

L’Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

Ken je de bloem Immortelle al? L’Occitane maakt daar best veel gebruik van in hun producten. Het is een unieke en magische bloem met 1001 kwaliteiten. Deze plant bevat 2 soorten moleculen (wateroplosbare en lipofiele) welke normaal gesproken altijd worden gescheiden tijdens een proces. In dit vernieuwde serum is dat niet het geval, want hier zitten beiden soorten moleculen in verwerkt. Hierdoor werkt het nog beter en nog sneller! Het helpt je huid te kalmeren en tegelijkertijd te herstellen van de dagelijkse stress.

De formule van dit nieuwe L’Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum bevat essentiële olie van Immortelle, en wel 10x geconcentreerder! Het is ingekapseld in gouden bolletjes en het helpt tegen de effecten van dagelijkse agressie van buitenaf, waardoor een vale teint en fijne lijntjes kunnen ontstaan. Tevens verbetert het de zichtbare tekenen van huidveroudering.

Het serum komt in de bekende verpakking; een glazen flacon die mooi en luxe oogt. Het heeft een kleurverloop en de eerder genoemde gouden bolletjes zijn goed zichtbaar. Dat ziet er heel speciaal en luxe uit!

De textuur is heerlijk! Het is echt als een perfect serum, niet te dik en niet te dun. Hierdoor smeert het perfect. Tijdens het smeren voel je meteen de zachtheid ervan, echt heel fijn! Hierdoor voelt het lekker comfy aan op je huid zonder er een plakkerig gevoel aan over te houden. 

Wat ik merk na het aanbrengen? Na de eerste paar keren merkte ik dat mijn huid wat meer straalde. Hij leek wat rustiger te zijn en alleen dat al is heel erg fijn. Ook voelde mijn huid echt fijn aan, totaal niet meer zo trekkerig als daarvoor. Ik heb zelf nog niet zo heel veel last van lijntjes, dus daar kan ik niet op beoordelen. Het belooft in ieder geval top te zijn voor rimpels aangezien er Acmella oleracea in zit, een soort natuurlijke botox. Dat strijkt de rimpels glad. 

Het is denk ik wel duidelijk, dit nieuwe L’Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum nachtserum moet je eigenlijk gewoon hebben. Het is tevens een extra stapje verwennerij en verzorging voor je huid en met name nu we de gure herfst in gaan is dat zeker nodig. Een flacon van 30 ml. kost €59,- en is te koop in de L’Occitane winkels en online te bestellen op nl.loccitane.com.

Gebruik jij een serum?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten