L’Occitane Invigorating Scent Shea

L'Occitane Invigorating Scent Shea

Omdat een zomer zonder de Provence eigenlijk niet mag ontbreken breng ik de Provence via deze review bij jou. L’Occitane komt namelijk met een nieuwe lijn binnen hun Shea collectie: L’Occitane Invigorating Scent Shea. De ultra verzorgende en verzachtende lijn heeft nu namelijk een heerlijke zomergeur gekregen! Ik laat je twee heerlijke items uit de nieuwe lijn zien.

L’Occitane Invigorating Scent Shea Shower Cream

Heel fijn vind ik de shower cream. Tijdens de zomer douche ik soms wel twee keer per dag en een verfrissende zomerse geur is dan heel fijn. Omdat ook in de zomer je huid flink kan uitdrogen (let bijvoorbeeld op met airco!) is het smeren van een goede hydratatie belangrijk. Deze shower cream bevat 5% shea boter dat bekend staat om zijn verzachtende en hydraterende werking. Je huid wordt hier heel erg blij van. Je humeur trouwens ook!! Een flacon van 250 ml.

L’Occitane Invigorating Scent Shea Ultra Light Body Cream

Voor na het douchen is er de L’Occitane Invigorating Scent Shea Ultra Light Body Cream. Ultra light doet me al veel goeds, want in de zomer wil je geen dikke texturen opsmeren. Het moet dan lekker luchtig zijn, maar wel goed verzorgend. Dat lijkt een onmogelijke zoektocht, maar met deze body cream heb je jouw zomermaatje gevonden. Het is een soort van opgeklopte body cream, heel luchtig, dun en zacht. Je brengt het dan ook moeiteloos aan op de huid en het smeert heel goed uit. Het trekt vrij snel in en laat geen plakkerig of vet laagje achter, super! Wel blijf je die frisse geur ruiken, heerlijk! Deze body cream komt in een lekkere grote pot van 200 ml.

Deze Happy Shea producten, hoe ze ook wel genoemd worden, zijn vanaf morgen in de shop verkrijgbaar. Je kunt te scoren in een L’Occitane boetiek, maar ook online bestellen op Loccitane.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten