L’Occitane Verveine Mandarine

L'Occitane Verveine Mandarine

L’Occitane Verveine Mandarine, een heerlijke geur die fris is en je laat denken aan hele fijne zomers in Frankrijk. Winters overigens ook, want de geur bevat een warme touch van gerookt cederhout. Deze fijne collectie is nieuw en ik laat het je vandaag dan ook uitgebreid zien.

Hier in Nederland noemen we de L’Occitane Verveine Mandarine lijn Verbena Mandarijn. De collectie bestaat uit een 5-tal producten, waaronder een shower foam, een zeepje, een eau de toilette, een handcrème en een lichaamscrème. Behalve de laatste ontving ik alles thuis om voor jullie te proberen. De geur is overigens super, want hoewel ik hem heel erg zomers vind door mandarijn heeft hij een warme touch van gerookt cederhout. Verbena citrus maakt het geheel ruiken en verlangen naar Frankrijk.

L’Occitane Verveine Mandarine Eau de Toilette

Ik begin meteen met de topper uit de collectie, namelijk de Eau de Toilette. De geur komt hier natuurlijk het meest intens in terug. Net als alle andere producten uit de lijn bevat ook dit geurtje verbena extract uit de Provence. Hoe Frans wil je het hebben! De flacon is vrij eenvoudig en kenmerkend voor het merk. Omdat de verpakkingen van de complete lijn omhuld zijn in het oranje is de flacon ook oranje. Mooi!

Heel fijn is dat de flacons van de L’Occitane geurtjes altijd zo groot zijn. Deze is namelijk 100 ml. en daar kun je echt wel een tijdje mee vooruit. Ik ga hem bewaren voor de zomer, omdat dat zomerse gevoel voor mij eruit springt. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat je hem niet in de winter kunt dragen. Een flacon van 100 ml. kost €52,-.


L’Occitane Verveine Mandarine Shower Foam

Een tweede favoriet is de Shower Foam. Zowel Benthe en ik gebruiken heel graag shower foams. Zij meer omdat dat leuk is om mee te spelen en ik omdat het zo’n fijne en rijke verzorging is. Erg leuk dus om een shower foam uit deze lijn te ontvangen.

De shower foam is heerlijk luchtig en daardoor erg prettig in gebruik. Hij is tevens verrijkt met Shea butter wat je huid soepel en comfy laat aanvoelen. Dat is zeker geen overbodige luxe in de winter met al dat gure weer en gloeiende verwarmingen. De geur is heerlijk, samen met de warme dampen van je douche vullen ze je badkamer! De Shower Foam kost €15,- voor een inhoud van 200 ml.


L’Occitane Verveine Mandarine handcrème

Het merk kennende hoort er bij elke collectie een handcrème. De handcrèmes van L’Occitane zijn echt heel fijn. Ze maken de huid onwijs zacht en voelen heel erg fijn aan op de huid.

De handcrème uit deze collectie komt in een welbekende tube. Alle handcrèmes van het merk zien er hetzelfde uit, alleen hebben ze enkel een andere wikkel en kleur dop. Omdat oranje hier de boventoon voert is ook deze tube en dop oranje. De handcrème trekt snel in, pluspunt!! Een tube van 30 ml. kost €8,-.


L’Occitane Verveine Mandarine Extra Gentle Soap

Tot slot het zeepje. Zelf gebruik ik nog enkel vloeibare zeep, omdat dat wat praktischer is. Toch bewaar ik zeepjes als dit graag, want ze doen het perfect in de lade in mijn kast. Telkens als die deur dan opengaat ruikt het heerlijk!

Uiteraard kun je met deze fijne zeep goed je handen reinigen. Het verzorgt de huid en maakt hem goed schoon. De zeep bevat o.a. plantaardige oliën die zorgen voor een schone en zachte huid. Het zeepje kost €4,50 voor 50 gram.

Hoewel ik echt een kerstmens ben en stiekem ontzettend baal dat de Kerst alweer om is ben ik momenteel ook wel weer heel erg toe aan een heerlijke zomer. Deze L’Occitane Verveine Mandarine lijn versterkt dat gevoel intens! Ik vind het heerlijk en echt een aanrader als opkikker in die saaie januari-maand. Je shopt de producten online op Loccitane.com of shopt ze na de lockdown in de L’Occitane boetieks.

Welke lijn van L’Occitane is jouw favoriet?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten