LookX Skin Polish Pads & Sheet Mask

LookX Skin Polish Pads

LookX is een huidverzorgingsmerk met een lange geschiedenis. Toen ik nog niet zo lang aan het bloggen was ben ik eens bij een event van LookX in Amsterdam geweest en dat was eigenlijk zo leuk dat het me altijd is bijgebleven. Onlangs kwamen er twee items van LookX in de blogbox thuisgestuurd die ik jullie vandaag laat zien, waarvan o.a. de fijne LookX Skin Polish Pads!

LookX Derma Skin Polish Pads

In de blogbox die ik van RVG PR mocht ontvangen zaten o.a. deze fijne pads. De Derma Skin Polish Pads zijn ideaal om je huid goed na te verzorgen op een eenvoudige manier. Ze komen in een grote pot waardoor het lijkt alsof er een crème in zit. Dat is dus zeker niet het geval.

In de pot zitten namelijk 60 pads die allen doordrenkt zijn met een fijn serum. Het bevat o.a. tomatenstamcellen die goed werken op het gebied van anti-ageing en rimpels verminderen. AHA acid stimuleert de celvernieuwing, polijst de huid op een milde wijze en pakt fijn lijntjes aan. Tot slot is er nog vitamine PP dat een actieve moisturizer is die een extreem droge huid aanpakt. Met deze pads werk je dus heel erg door op het gebied van anti-ageing. Het fijne van de pads is dat ze makkelijk in gebruik zijn. Je brengt ze dagelijks in de avond aan (bij een gevoelige huid beperk je dit tot tweemaal per week) en veegt de pad over de droge en gereinigde huid. Je kunt het aanbrengen op het gezicht, hals en decolleté. Je kunt het naspoelen met water, maar dat is niet nodig.

De pads verwijderen dode huidcellen op vriendelijke wijze en laten een mooie glowy huid achter. Het belooft zichtbaar minder rimpels en voelbaar meer stevigheid. Dit laatste kan ik niet testen, want zoveel rimpels heb ik nog niet. Wel voelt mijn huid na gebruik heerlijk schoon aan en ziet het er mooi egaal uit. Ohja…en het ruikt heerlijk!! Een potje van 60 stuks kost €38,95.


LookX Anti-Ageing Sheet Mask

Ook kreeg ik nog het Anti-Ageing Sheet Mask. Hoewel ik niet zo heel graag dit soort maskers gebruik heb ik dit toch getest. Ik vind het altijd zo koud aanvoelen op de huid en doordat ik het sowieso al snel koud heb vind ik dat niet zo prettig. Dit masker reinigt de huid en geeft je een egale en stralende teint. Ook lift het direct, maar bij mij zie ik daar weinig van. Ook het verstevigende effect is bij mij niet in dermate aanwezig dat het benoembaar is. Bij een rijpere huid zal dat natuurlijk anders zijn. Fijn is dat het masker de schade door UV-stralen aan de huid herstelt!

Het gebruik is heel eenvoudig. Je brengt het aan op een gereinigde huid en strijkt het voorzichtig glad met je vingers zodat het overal mooi op het gezicht aansluit. Laat het 10 minuutjes inwerken en verwijder de sheet. Het achtergebleven serum kun je vervolgens inmasseren op de huid, waarna je je dag- of nachtverzorging aanbrengt. Het masker wordt per stuk verkocht en kost €12,95.

De producten van LookX zijn geschikt voor alle huidtypen, bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van parabenen en minerale oliën, zijn vegan, dierproefvrij en duurzaam geproduceerd. Je kunt ze online bestellen op Lookx.com.

Ken jij het merk LookX al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten