Louis Widmer Dagcrème UV50

Louis Widmer Dagcrème UV50

Een fijne dagcrème met een hoge beschermingsfactor tegen de zon? Dat heb je met de nieuwe Louis Widmer Dagcrème UV50. Naarmate we ouder worden heeft onze huid een wat intensievere verzorging nodig. Denk aan belangrijke voedingsstoffen en hydratatie. Een hoge UV-bescherming is altijd aan te raden, want UV kan namelijk vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. De nieuwe Louis Widmer Dagcrème UV50 is speciaal ontwikkeld om aan al deze huidbehoeftes te voldoen.

Louis Widmer Dagcrème UV50

Wanneer we ouder worden verliest onze huid zijn stevigheid, elasticiteit en natuurlijke helderheid. De bloedcirculatie van de huid, de toevoer van belangrijke voedingsstoffen, maar ook het vermogen om vocht op te slaan neemt af. Blootstelling aan UV kan schade veroorzaken aan het DNA van de huidcellen en zorgt hiermee voor vroegtijdige huidveroudering. Denk bijvoorbeeld aan rimpels en pigmentvlekken. Juist om die redenen heeft Louis Widmer deze nieuwe Louis Widmer Dagcrème UV50 ontwikkeld. De formule bevat een hoge dosis actieve bestanddelen zoals vitamine E, panthenol en het unieke biostimulatorencomplex ontwikkeld door Louis Widmer zelf. Het bevordert de vochtopname en de elasticiteit van de huid. De barrièrefunctie wordt tevens versterkt en de helderheid en frisheid van de huid komt weer terug.

De crème werkt dus uitstekend vanuit zijn formule, maar omdat het ook een hoge UV bescherming bevat beschermt het tevens jouw huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. Fotostabiele UVA-, UVB- en breedspectrumfilters garanderen een betrouwbare bescherming. Op die manier kun je zorgeloos van het zonnetje genieten.

De crème komt in een mooi potje met een inhoud van 50 ml. Het heeft hetzelfde uiterlijk dan de rest van de Louis Widmer producten, waardoor er fijn één lijn ontstaat. Mooi! Het potje voelt degelijk aan en fijn is dat hij volledig recycleerbaar is. De formule is fijn en voor een spf50 nog vrij dun. Hierdoor smeert hij heel fijn over de huid. Opmerkelijk is dat het snel intrekt en nauwelijks een voelbaar laagje achterlaat. Bij langer gebruik verbetert en verfijnt de crème de huidtextuur, waardoor de huid weer mooier en egaler oogt. Ook krijg je er die mooie natuurlijke glow van.

De nieuwe Louis Widmer Dagcrème UV50 is alleen verkrijgbaar bij de erkende verkooppunten en kost €29,50. Deze kun je vinden op Louis-widmer.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten